SUBAŞI'NDAN BOMBA SÖZLER

Hande Subaşı Nişantaşı'nda köpeği ile geziyordu. Oyuncu, "Bir çocuğa bakacağıma 10 tane köpeğe bakabilirim. Yaş aldıkça insanın aklı başına geliyor! Büyük konuşmak istemiyorum ama bebek planım hiç yok" dedi. Hande 39 yaşında.

 

AŞKA GELDİLER

Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat, yağmur yağarken kendilerini havuza attı. Bu romantik ortamda, suda dans ettiler. Sonra da aşka gelip doyasıya öpüştüler. Cansel Elçin bu görüntüleri Fransızca “Yağmur altında dans” notuyla paylaştı. Çiftin videosuna kalp ve nazar boncuğu emojileri yağdı.

 

BU KEZ BAŞ BAŞA

Burak Özçivit son 1.5 ayda Kazakistan, Almanya, Türkmenistan ve Suudi Arabistan’a gitmişti. Eşi Fahriye Evcen ise çocukları ile İstanbul’da kalmıştı. Oyuncu çift bu kez baş başa tatile çıktı. İtalya’da aşk perçinliyorlar.

 

'BANA ÇIKMA TEKLİF ETTİ'

Şükrü Özyıldız Maslak Uniq’te Yasemin Şefik’in Komedi Festivali kapsamında yaptığı canlı talk show ‘Uyduruk Sonlar’a konuk oldu. Özyıldız “Çıkma teklifi geri gelsin mi?” sorusuna “N’olur gelmesin” diye cevap verdi. Kadın seyirciler “Gelsin” diye tezahüratta bulunurken Şükrü Özyıldız’ın gösteriyi en önden izleyen sevgilisi Sibil Çetinkaya “Şükrü bana çıkma teklif etti!” diye bağırınca büyük bir alkış koptu.

 

YAZDAN KALMA

Barış Arduç ile Gupse Özay 2020’de evlenmiş geçen yıl da kızları Jan Asya dünyaya gelmişti. Gupse Özay bugünlerde yazıp başrol oynadığı ‘Lohusa’ filmiyle meşgul. Gupse sette yoğun bir gün geçirirken eşi Barış Arduç’tan sürpriz bir paylaşım geldi. Yazd kalma bu karede Arduç kasları ve keyifli yüz ifadesiyle dikkat an çekti.

 

DERYA SAHNEDEN SAHNEYE KOŞTU

Yazı yoğun bir tempoda geçiren Derya Uluğ sahneden sahneye koştu. 60 konser veren şarkıcı kafasını dinleyip uzun bir tatil yapamadı. Derya Uluğ sonunda sevgilisi Asil Gök’ü de alarak Dubai’ye gitti.  Hava sıcak olduğu için bol bol denize girdi güneşlendi. Yorgunluk atan Derya Uluğ kısa bir süre sonra Türkiye’ye dönerek konserlerine kaldığı yerden devam edecek.

 

YARDIM MELEĞİ

Tülin Şahin, alışveriş platformu Givin aracılığıyla fazla eşyalarını yine satışa çıkardı. Ürünlerin geliriyle 2018'den bugüne 1000 gencin eğitim bursuna destek sağladı. Aynı zamanda yeniden kullanım sayesinde 3 milyon litreden fazla su tasarrufu yapılmasına vesile oldu. Şahin, SMA’lı çocukların tedavisine ve depremzede öğrencilere de katkıda bulundu.

 

ÖMÜRLÜK AŞK ACISI

Cemre Baysel ve İlhan Şen ilk sinema projeleri ‘Aşk Filmi’nde bir araya geldi. Cemre Baysel top model ‘Yaz’ı, İlhan Şen ise yönetmen ‘Uzay’ı canlandırıyor. Film iki karakterin hayatları boyunca unutamayacakları bir aşk acısı yaşamalarına neden olan süreci anlatıyor. 1 Aralık’ta vizyona girecek ‘Aşk Filmi’nde Cemre Baysel ve İlhan Şen’in uyumu dikkat çekiyor.

 

45 YIL SONRA ADANA'DA

Ajda Pekkan, 45 yıl sonra ilk kez Adana’da konser verdi. Önceki akşam Kerkisolfej organizasyonu ile Adana Çukurova Üniversitesi Anfi Tiyatro’da sahne alan Ajda Pekkan, seyircinin karşısına Burcu Sedef imzalı beyaz kıyafetle çıktı. Seyirci “Beyaz melek hoş geldin” diye tezahürat yaptı. Süperstar, iki buçuk saat kaldığı sahnede yoğun istek üzerine iki kez bis yaptı.

 

KAMPA GİRDİ

Yaz boyunca denizin güneşin tadını çıkaran Ece Sükan kış öncesi kendini bakıma aldı. Avusturya'daki Mayrlife Altaussee'ye detoksa gitti, kampa girdi. Sağlıklı beslenip hem bedenen hem ruhen arınan Ece dün önce buz gibi gölde yüzdü, sonra kaldığı merkezin havuzunda keyif yaptı.

 

AFİŞ YAYINDA

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem’in oturduğu bilim kurgu, aksiyon türündeki "Alya" Türkiye’de ilk kez özel güçleri olan kadın kahraman filmi olma özelliğini taşıyor. Edis’in başrolünü üstlendiği 'Alya' adlı filmin ilk fragmanı ve resmi teaser afişi yayınlandı.

Hazal Kaya zayıflama sırrını açıkladı Hazal Kaya zayıflama sırrını açıkladı

 

ENERJİ ARTIYOR STRES AZALIYOR

Çağla Şıkel her sabah ‘Wim Hof Nefes Tekniği’ni uyguluyor. Önce 40 dakika süren meditasyon yapıyor. Ardından 30 defa hızlıca nefes alıp geri veriyor. Sonuncusunda derin bir nefes alıp ciğerlerindeki tüm havayı boşaltıyor. Çağla “Bu yöntem sayesinde enerjim artıyor, stresim azalıyor” dedi. 

Editör: Emre Gündoğdu