Antalya’da 15 Temmuz 2020 tarihinde Lider Medya çatısı altında medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için yola çıkan ve okuyucusundan aldığı destek her geçen gün bir adım daha ileriye giden Antalya Lider Gazetesi, bugün 4 yaşına bastı. Lider Medya çatısı altında ulusal televizyon kanalı olan Lider Haber TV ve Bursa gündemine yön veren Lider Bursa ile birlikte yoluna devam eden Antalya Lider Gazetesi, ilkeli habercilik anlayışından ödün vermeden habercilik alanında başarıdan başarıya koşuyor. 


Antalya Lider Gazetesi’nin kuruluşundan sonra Lider Medya günden güne büyümeye devam ederken çok kısa bir süre sonra başarılı kadrosu ile yola çıkan Lider Haber TV ise ilkeli ve etkin yayıncılığın gereksinimleri doğrultusunda büyük bir özveri ile çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelen Lider Haber TV, haber esaslı yayın akışı ile bütün kitlelere canlı olarak hitap ediyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Ankara stüdyolarından yapılan yayınlarla Lider Haber TV’de pek çok alanda gündemin nabzı tutuluyor.
Ulusal ve uluslararası yayıncılık anlayışı ile her geçen gün izleyici kitlesini arttıran Lider Haber TV, özellikle yurt dışında büyük yankı yaratıyor. Lider Haber, tüm yayıncılık platformlarından 7/24, Lider Haber TV sosyal medya hesapları üzerinden ve liderhaber.com.tr internet sitesi üzerinden canlı yayınla izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı ve zengin içeriği ile hafta içi ve hafta sonu programlarının yayınlandığı Lider Haber TV’de, kesintisiz yayın akışı 7’den 70 herkese hitap ediyor.

Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı


LİDER’İN BAŞARI HİKAYESİ 
Medya sektörüne yeni bir soluk getirerek, etkin, objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle kurulan Lider Medya çatısı altındaki; Lider Haber TV, Antalya ve Bursa Lider Gazetesi, Lider Web Haber her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor. Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle 15 Temmuz 2020 tarihinde Antalya Lider Gazetesi ile yayın hayatına başlayan Lider Medya, hızla büyüyen ulusal TV kanalı Lider Haber TV ve Lider Web Haber 22 Temmuz 2021 tarihinde açılışını gerçekleştirdi. 5 Mayıs 2022’de yayım hayatına başlayan Lider Bursa Gazetesi ile Marmara bölgesinin de gündemine yön veren Lider Medya, imtiyaz sahibi olan Ender Alkoçlar, Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, genç ve dinamik ekibiyle başarıdan başarıya koşarak ses getirmeye devam ediyor.


BAŞARILARLA DOLU 4 YIL 
Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için 15 Temmuz 2020 tarihinde yola çıkan Antalya Lider Gazetesi, Antalya’nın 19 ilçesinde gündemin nabzını tutarak ve gündemi belirleyerek okurlarıyla buluşuyor. İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Antalya Lider Gazetesi, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. İlkeli haber anlayışıyla Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar liderliğinde genç, dinamik ve deneyimli kadrosuyla yayım hayatına devam eden Antalya Lider Gazetesi, Antalyalılardan aldığı destekle gücüne güç katıyor.

Lider Haber 2024 07 15T002239.925
19 İLÇEDE LİDER OKUNUYOR
Doğru, ilkeli ve etkin gazetecilik anlayışı ile çıktığı bu yolda kurulduğu günden bu yana geçen 2 yılda büyük bir aşama kat ederek Antalya ve ilçelerinde hatta Akdeniz Bölgesi’nde en çok takip edilen medya kuruluşu oldu. Yaptığı haberlerle kamuoyuna yön vermeye devam eden ve sayfalarının tamamı renkli çıkan tek şehir gazetesi olan Antalya Lider Gazetesi, Antalya’nın Akseki, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Kumluca, Korkuteli, Manavgat, Muratpaşa, Serik, Demre, Elmalı, İbradı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Finike, Kaş ve Kemer ilçelerinde okuyucuyla buluşuyor.


WEB HABERCİLİĞİNDE ÖNCÜ OLDUK 
Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Antalya Lider Gazetesi, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor. Lider Medya bünyesindeki lidergazete.com, bölgede en çok takip edilen haber sitesi olarak ve dijital yayıncılığın simgesi haline geldi. Antalya’da ve bölgede 1’inci sırada yer alan Lider Web Haber, lidergazete.com da son dakika haberleri ve çarpıcı içerikleri anlık olarak okurlarına ulaştırıyor.


BURSA GÜNDEMİ BİZDEN SORULUR
Lider Medya çatısı altındaki Lider Gazete, Lider Haber TV, Lider Web Haber’in ardından 5 Mayıs 2022’de yayım hayatına başlayan Lider Bursa Gazetesi ve liderbursa.com Marmara Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirdi. Tarafsız, ilkeli ve etkin habercilik ilkesiyle kısa sürede Bursa’nın en güçlü şehir medyası haline gelen Lider Bursa, gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Lider Bursa genç ve dinamik kadro planlamasının yanı sıra ses getiren haberleriyle Bursa gündemine yön veriyor.


LİDERHABER.COM.TR YENİLENDİ
Ulusal televizyon kanalı olan Lider Medya bünyesindeki Lider Haber TV, artık takipçilerine yenilenen yüzüyle liderhaber.com.tr haber sitesinden de ulaşıyor. Haber esaslı bir site haline gelen liderhaber.com.tr yeni, genç ve dinamik ekibiyle kolları sıvayarak dijital çağın gereksinimleri doğrultusunda son dakika ve özel haberlerle okuyucularına hitap ediyor. Birbirinden değerli köşe yazarlarını da bünyesinde bulunduran liderhaber.com.tr gündeme dair çarpıcı yorumları da sizler taşıyor. Lider Haber TV’ye dair ne ararsanız bulabileceğiniz liderhaber.com.tr’de 7/24 canlı yayın da izlenebiliyor. 
Lider Haber 2024 07 15T002545.828

ERDOĞAN’IN ELİNDEN 
YILIN GAZETESİ ÖDÜLÜ 

Kuruluşundan bugüne kadar aldığı sayısız ödülle başarısını tescillendiren Antalya Lider Gazetesi bu yıl Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Anadolu Medya Ödülleri'nde 'Yılın Yerel Gazetesi' ödülüne layık görüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilen anlamlı ödülü, Lider Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Alkoçlar aldı. Tören sonrasında Alkoçlar ve Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar kameralara gurur pozu verdi.

Editör: Emre Gündoğdu