Lider Medya bünyesinde internet editörü olarak kariyer hayatına devam eden Hayrettin Süral, Arma Ajans’ta grafiker olarak çalışan Mine Vural ile 10 Ağustos Cumartesi günü hayatını birleştirdi. Genç çifti, en mutlu gününde aileleri, akrabaları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Düğünde Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Lider Medya Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış, Lider Gazete Yazı İşleri Müdürü Faruk Çelik, Lidergazete.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Gündoğdu, Lider Gazete Haber Müdürü Ahmet Arğıllı,  Lider Haber Ana Haber Spikeri Cansu Oktay, Lider Haber 9-12 Program Sunucusu Bülent Uçma, Lider Medya’nın başarılı kadrosunda yer alan çalışma arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek

Düğüne katılan davetliler genç çifti sahnede de yalnız bırakmadı. Gece boyu süren düğün; pasta kesimi ve takı merasimi ile devam etti. Aileler, bu özel günde büyük bir mutluluk yaşadı.

Lider Medya’nın mutlu günü2

Lider Medya’nın mutlu günü1

Bizde Lider Medya ekibi olarak Hayrettin-Mine Süral çiftine bir ömür mutluluklar dileriz.

Aillee

Aile-8

Editör: Özge Toptaş