Politika

Meral Akşener Antalya adaylarını duyurdu

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 belediye başkan adayını açıkladı. Akşener, açıkladığı adaylar arasında Antalya’nın Döşemealtı ve Gündoğmuş ilçelerinden aday olacak isimleri de duyurdu.

Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin haftalık grup toplantısına gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Akşener, CHP 38. Olağan Kurultayı'nda eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sırtımdan hançerlendim' sözlerine yanıt verdi.  Akşener, CHP'deki değişim sonrası merak edilen 'ittifak' tartışmalarına da noktayı koydu. Akşener, “Herkeslere selamlar gitti biz hariç. Zaten sadece o yan yana gelmenin bundan sonra pek bir zor olduğunun işaretidir” ifadelerini kullandı.

AKŞENER’DEN ADAY AÇIKLAMASI

İttifak tartışmalarına son noktayı koyan Akşener, bununla beraber 6 belediye başkan adayını açıkladı. Akşener, Ahmet Orhan’ı Manisa Turgutlu Belediye Başkan Adayı, Abdullah Aktuna’yı Manisa Ahmetli Belediye Başkan Adayı, Emre Afacan’ı Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı, Mehmet Ali Gürses'i Antalya Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı, Bülent Kara Giresun Tirebolu İlçe Belediye Başkan Adayı, gazeteci yazar Yasin Topaloğlu'nu ise Kilis Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

LİDER HABER ANKARA

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }