Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli’nin hayatı "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" ismiyle kitaplaştırıldı. Bahçeli’nin hayatını anlatan kitaba dair detayları belli oldu.

Özverili siyasetin ve politikada ferasetin emsalsiz örneği olan MHP lideri Bahçeli,  ülkemizde demokrasinin tam anlamıyla oturması ve gelişimine, ülkemize yönelik iç ve dış tehditlerin bertarafına, kaotik dönemlerin hasarsız atlatılmasına kıymetli katkılar sağladı.

Bakanı Ersoy'dan ressam Mustafa Ayaz için başsağlığı mesajı Bakanı Ersoy'dan ressam Mustafa Ayaz için başsağlığı mesajı

SİYASETTE TAVİZSİZ DİK DURUŞ

Kitapta, Devlet Bahçeli’nin hiç bozmadığı tavizsiz dik duruşu ile sadece ülkenin çıkarlarını gözetmeyi ilke edinmiş, ülkenin birliği ve dirliği söz konusu olduğunda diğer tüm ölçüt ve beklentileri yok sayan tavrı da ortaya koyuluyor.

Bahçeli’nin klasik siyasetçi anlayışından uzak tavrı, derinlikli bakış açısı, yaklaşan tehlikelere karşı ülkenin selameti ve milletin bölünmez varlığını muhafaza etme çabası da kitapta anlatılanlardan.

ÖZEL HAYATA DOĞRU BİLGİLER…

Devlet bahçeli, özel hayatın, adı üstünde “özel” olduğuna inandığından bugüne kadar kendisi ile ilgili olarak o konulara pek girmemiş, girilmesini de hoş karşılamamıştı.

Bu yüzden de özel hayatı ile ilgili anlatılanlar hep kulaktan dolma söylemler olarak kalmıştı.

Geçmiş yıllar içerisinde yaşanmış ve ülke için önem arz eden siyasi konulardaki tutumu ve tavırları, benimsediği strateji de zaman zaman kasıtlı dezenformasyonlarla farklı anlatılıyordu.

Kitap tüm bu dezenformasyonların düzeltilmesi için kritik öneme sahip olacak.

Devlet bahçeli’nin hayatından kesitler ve seçkiler sunan fotobiyografik bu kitap tarihe not düşmek amacının yanında, biraz da bu çarpıtmaların ve söylemlerin doğrusunun aktarılması amacıyla hazırlandı.

HİÇ ANLATILMAMIŞ DETAYLAR…

Yatı "bir ülküye adanmış ömrün anlatılmamış hikayesi" adıyla çıkacak kitap, uzun yıllardır kendisiyle çalışan inc araştırma ve iletişim danışmanlığı tarafından Dr. Neslihan çelik yönetiminde yaklaşık 1 yıllık titiz bir çalışma ile hazırlandı.

Yine ilk defa bu kitapta özel yaşamına ait izlere, kişiliğinin farklı yönlerinin de tanınmasına imkân verilmiş, tadımlık denebilecek özel yaşam bölümleri oluşturuldu.

Devlet bahçeli’nin, henüz görevinin başındayken, böyle bir eserin oluşmasına ve yayınlanmasına müsaade etmiş olması da yine dünyaya bakışının farklı bir tezahürü.

Kitap okuyucularına, özellikle de gençlerin düşünce dünyasına ve siyasal gelişimine ve “önce ülkem ve milletim” kavramının tam olarak anlaşılmasına katkı sağlayacak.

KİTABIN TANITIM VİDEOSU PARTİNİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI

Partinin sosyal medya hesabında da kitabın tanıtım videosuna yer verildi.

Videoda, "Milliyetçi Hareket Partisi, bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır. Davadır, duadır, şehittir, mahpustur, mağdurdur, acıdır, gözyaşıdır. Bitmeyen mücadele, vazgeçilmez yemindir. Anadolu’nun tertemiz çocuklarıyla yokluktan var olan bu davayı, şimdi yeniden millete gidip anlatma zamanıdır." ifadeleri kulllanıldı.

Kitabın yakın zamanda okuyucuyla buluşacağı da bildirildi.

Editör: Özge Toptaş