23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlandı. Konyaaltı ilçesinde faaliyet gösteren Siteler Mahallesi İlkokulu’nda gerçekleşen 23 Nisan kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı: 1'inci yerini korudu Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı: 1'inci yerini korudu

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra öğrenciler, ulusal bayramın anlamını ve önemini vurgulayan duygusal şiirlerle coşkuya katkıda bulundu.

23 Nisan kutlamalarında halk oyunları gösterileri ve müzikli dans gösterileri büyük ilgi görürken, öğrenciler geleneksel Türk halk oyunlarıyla ve enerjik dans gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla bayram coşkusu doruklara çıktı. 

ÖĞRENCİLER MUTLU VELİLER HUZURLU

Özellikle etkinliklerde, Siteler Mahallesi İlkokulu 1-F sınıfı öğrencilerinin oynadığı atabarı ve dans gösterileri büyük alkış aldı. 1-F sınıfı öğrenci velileri, bayramın coşkuyla kutlandığını ve çok mutlu olduklarını belirterek, 23 Nisan gösterilerine çocuklarını hazırlayan sınıf öğretmeni Nazlı Semiha Duran’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.