CHP’li Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tepki çeken hareket: Kadın çalışanın elini cebinden çıkardı CHP’li Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tepki çeken hareket: Kadın çalışanın elini cebinden çıkardı

31 Mart Yerel Seçimler yaklaşırken İstanbul’da CHP adayları ile ilgili belirsizlikler devam ediyor. Belirsizliğin nedeni ise CHP’nin İstanbul ilçe adaylarının halen açıklanmaması olarak göze çarpıyor.  AK Parti’de Murat Kurum’un açıklanmasının Ekrem İmamoğlu ve ekibinde kaybetme endişesi yaşanmasına neden oldu.

AK Parti Ve MHP Murat Kurum ismi etrafında kenetlenirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasında krize neden olan aday belirleme tartışması giderek büyüyor.  Özel ve İmamoğlu, başta İstanbul olmak üzere İzmir, Ankara, Muğla, Antalya, Adana ve Mersin gibi büyükşehirlerde, adaylar konusunda anlaşamadı. Murat Kurum ismi açıklandıktan sonra, İmamoğlu kaybetme riskine karşın İstanbul’da CHP’nin kalesi konumundaki ilçelere kendisine yakın bürokratları aday göstermeye çalışıyor.

Editör: Haber Merkezi