Avrupa Ligi temsilcilerimizden Trabzonspor, yeni sezon öncesi önemli bir yerli transferi de bitirmeye hazırlanıyor.

İngiliz ekibi West Bromwich Albion'da forma giyen Okay Yokuşlu, eski takımına geri dönüyor.

TRABZON'DA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Dün Trabzon'a gelen milli futbolcu, bordo mavili taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.

TRANSFERİ İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Bu gece de kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Okay Yokuşlu’nun kulübümüze kesin transferi konusunda, West Bromwich ve oyuncunun kendisi ile anlaşma sağlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Okay Yokuşlu, Trabzon'a inmesinin ardından, "Çok mutluyum şu anda. Tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım" demişti.

"ABDULLAH HOCA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK"

Abdullah Avcı ile telefonda görüştüklerini söyleyen milli oyuncu, "Hoca ile birbirimizi tanıyorduk. Telefonda birkaç görüşmemiz oldu. Umarım her şey istediğimiz gibi olur." ifadelerini kullanmıştı.

"STADYUMU ÖZLEDİM"

"En çok stadyumu, stadyumdaki atmosferi özledim." Okay Yokuşlu, son olarak, "Güçlü bir kadromuz var. Her şey yolunda gittiği takdirde ligde ve Avrupa'da başarılar yakalayabilecek bir takım olduğunu düşünüyorum. Umarım ben de buna katkı sağlayabilirim" değerlendirmesinde bulundu.

TRABZONSPOR KARİYERİ

Carlo Ancelotti'den Halil Umut Meler'e tepki Carlo Ancelotti'den Halil Umut Meler'e tepki

Okay Yokuşlu daha önce 2015-2018 yılları arasında Trabzonspor'da forma giymiş ve 2018 yılında 6 milyon euro karşılığında Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

WEST BROMWICH'TE 48 MAÇTA 1 GOL 1 ASİSTİ VAR

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon İngiliz ekibi West Bromwich'te 48 maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan deneyimli futbolcu, EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla 3 maçta oynadı.

iha

Editör: Özge Toptaş