Dünyaca ünlü 42 yaşındaki yıldız isim Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile 2021 yılında hayatını birleştirmişti.

Ünlü isim, 2023'ün başlarında ise sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı.

OĞLU 8 AYLIK OLDU

Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde 8 aylık oğlu Phoenix'in fotoğrafını paylaştı.

KAFASI OLAY OLDU

Instagram'da paylaşılan fotoğrafa Phoenix'in kafa büyüklüğüyle ilgili yorumlar yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü ve hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Paris Hilton, bu durum üzerine bir açıklama yaptı.

Bir sosyal medya platformunda bir kullanıcı Paris Hilton'u ve bebeğinin savunan bir video paylaştı. O paylaşıma da 42 yaşındaki Hilton, "Bu dünyada bazı hasta insanlar var." diye yorum yaptı

"BENİM MELEĞİM"

Sonra da "Benim meleğim mükemmel bir şekilde sağlıklı. Ve evet onu doktora götürüyorum. Sadece biraz büyük bir beyni var." diye devam etti.

Cemre Baysel saten ve dekolteli elbise tercih etti Cemre Baysel saten ve dekolteli elbise tercih etti

"HAYIR DEMEYİ ÖĞRENDİM"

People dergisine röportaj veren Hilton, "Phoenix daima benim ilk önceliğim ve sayesinde hayır demeyi öğrendim" ifadesini kullanmıştı. "Sürekli bazı şeylere hayır diyorum çünkü onunla mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istiyorum." diyen Hilton, "Onun hayatındaki özel anların hiçbirini ve hiçbir dönüm noktasını kaçırmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Ensonhaber