Türkiye ve Dünya'nın önde gelen iş insanlarından Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç tatil için Antalya'ya adımını attı. Koç, daha önce 2 yılda gerçekleştirdiği  dünya turu macerasının ünlü teknesi NAZENİN- 4'le Demre'ye demirledi.

Gözlerden uzak bir tatil geçirme planı yapan Koç'un teknesinin ilk görüntülerini Lider Gazete objektiflerinden sizlere ulaşıyor.  

Koç, medyada sık sık Latin Amerika ülkelerinde katıldığı eğlencelerdeki dans performanslarıyla gündeme geliyordu. Son olarak da Koç, Beşiktaş Kulüp Başkanı Hasan Arat'la birlikte objektiflere yansıyan görüntülerde kolundaki 75 Dolarlık saatiyle çok konuşulmuştu.

Sinem Kobal aile albümünü paylaştı Sinem Kobal aile albümünü paylaştı


KOÇ'UN PAHA BİÇİLMEZ TEKNESİ
Lüks tekne NAZENİN-4  başta Koç’un kalacağı yatak odasının genişliği olmak üzere iki kişilik 2 adet yatak odası ve personel odalarıyla birlikte geniş bir salonuyla dikkat çekiyor. Tekne ismini Osmanlıca, zarif, nazlı hanım’ anlamına gelen Nazenin isminden alıyor. ABD’de yapılan tekne zarif dekorasyonuyla da göze çarpıyor.
Teknenin ilk sahibi eşinden ayrılıp başka bir kadınla evlenince  yeni eşine yeni tekne yaptırmasının ardından Nazenin 4’ü Rahmi Koç’a satmıştı

HABER. Şerif Ali DUMAN-  lidergazete.com

Editör: Özge Toptaş