Kültür - Sanat

Ricky Martin Antalya'yı kasıp kavurdu!

Antalya'nın Serik ilçesinde konser veren Porto Rikolu dünya yıldızı Ricky Martin, "Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye'de sahne aldığım için çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Abone Ol

Latin Amerika ateşi, Antalya'yı yaktı geçti.

Şarkılarıyla bir marka haline gelen dünya yıldızı Porto Rikolu sanatçı ve aktör Ricky Martin, Belek'te muhteşem bir konser verdi.

Konserde en sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren Martin, 2 saat boyunca sahne şovlarına devam etti.

"TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE"

Ricky Martin, Türkçe olarak 'Teşekkürler Türkiye' diye seslendiği konserinde, dansları ve tavırlarıyla kendisini izleyen 2 bin 500 kişiyi hayran bıraktı.

Ricky Martin'e, sahnede 7 kişilik dans grubu ve 9 müzisyen eşlik etti. Antalya'da 2016'da konserinin ardından Türkiye'de tekrar sahneye çıkan Ricky Martin, sevilen şarkılarından 'Maria' ile programına başladı.

"TEKRAR TÜRKİYE'DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Ricky Martin, "Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye'de sahne aldığım için çok mutluyum.

Bu gece hep birlikte partileyeceğiz. Bazen romantik anlar da yaşayacağız. Müzikle size biraz hayatımdan bahsedeceğim.

Bu şarkıların büyük kısmı tüm dünyada bir numara oldu sayenizde. Bunun için her zaman minnettarım. İşte bu benim hikayem. Umarım keyif alırsınız. Kesinlikle çok eğleneceğim. Sizi seviyorum." diyerek hayranlarını selamladı.

"İSTANBUL'DA BULUŞMAK ÜZERE"

Ricky Martin, 'Shake Your Bon Bon', 'She Bangs', 'Nobody Wants to be Lonely', 'Livin'la vida Loca' gibi sevilen şarkılarını koreografiyle söyledi.

'Cup of Life' ile tamamlanan gecede Martin, en kısa sürede İstanbul'da da buluşmak üzere sahneden alkışlarla ayrıldı. EN SON HABER

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }