Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ulaşıma neşter Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ulaşıma neşter

FATİH TERİM HER ŞEYİ TEK TEK ANLATTI
Ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 28 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında Fatih Terim, Bodrum Adliyesi'nde müşteki olarak ifade verdi. Ünlü teknik adam ifadesinde Seçil Erzan'ın özel bankacısı olduğunu ve onun her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördüğünü belirtti. Bankanın kendisini hep özel bir müşterisi olarak kabul ettiğini ve hep bu şekilde muamele gördüğünü kaydeden Fatih Terim, sanık Seçil Erzan’la ise 2016 veya 2017 yılında bankanın Florya şubesinin yeni müdürü olarak tanıştığını söyledi.
“AKLA HAYALE SIĞMAYACAK BİR SENARYO”
Hakan Ateş'in savcılığa verdiği ifadeye de değinen Terim, bu iddianın "akla hayale sığmayacak bir senaryo" olduğunu vurguladı. Ünlü teknik adam Terim ifadesinde, yaklaşık 13 yıl boyunca Galatasaray Teknik Direktörlüğü yaptığı dönemde söz konusu bankayla çalışmaya başladığını belirterek, bankanın Genel Müdürü Hakan Ateş ile tanışma sürecini anlattı. Hakan Ateş'le bir uçak yolculuğunda tanıştığını belirten Terim, Ateş'in 'Kulüple anlaştık' diyerek banka hesaplarını kendi bankalarına taşımayı teklif ettiğini aktardığını ileri sürdü.
"İLK TEPKİM OLUMSUZDU, ÇOK ISRAR ETTİ”
Fatih Terim şu ifadelere yer verdi:
"İlk tepkim olumsuzdu. Çok ısrar etti. Sonrasında Hakan Ateş'le arkadaş olduk. En azından ben öyle sandım. Beni çok özel müşteri hissettirdi. Bu olaylar yaşanana kadar hem yazlık hem kışlık evimde misafir olan, benim de onun evinde misafir olduğum bir insandı. Bu olaylardan sonra kendisiyle hiçbir ilişkim kalmadı. Seçil Erzan'ı benim özel bankacım olarak belirleyen, bu şekilde çalıştıran ve bunu takip eden de bankanın üst yönetimidir.”
"KİMSEYİ YATIRIM FONUNA YÖNLENDİRMEDİM"
Terim, ifadesinde hiçbir tanıdığını yatırım yapması için yönlendirmediğini belirtti. Dava sürecinde yer alan 30'dan fazla müştekinin hiçbirinin, kendisini fon yatırımlarına yönlendirdiğini iddia edemeyeceğini söyledi. Terim, "Kimseyi herhangi bir fon, yatırım ya da Seçil Hanım'ın yönettiği bir sisteme yönlendirmişliğim yok" dedi.
"GÖZLER HAKAN ATEŞE ÇEVRİLDİ"
Terim, ifadesinin sonunda banka ve Erzan'a olan güveninin suistimal edildiğini belirterek, "Biri paramı, diğeri de itibarımı kullandı" dedi. Terim, Seçil Erzan ve Rüya Sağır'ın etkin pişmanlıktan faydalanmalarını istemediğini ve davaya katılmak istediğini belirterek şikayetçi oldu.

Editör: Özge Toptaş