Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı araç devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimiz için taziye mesajları art arda geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Tunceli Ovacık’ta görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Jandarma Uzman Çavuşlar Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize Rabbimden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da taziye mesajı paylaştı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tunceli Ovacık'ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehid olan kahraman jandarmalarımız, Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Doğan Kızılateş'e Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır ve başsağlığı; aynı kazada yaralanan jandarmamıza acil şifalar diliyorum. Şehidlerimizin mekanları cennet, makamları ali olsun" ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da "Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Kazada yaralanan askerimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.
 AA

Editör: Özge Toptaş