Dün akşam oynanan İstanbulsporTrabzonspor maçının 73.dakikasında skandal bir olay yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 73.dakikasında futbolseverleri şoke eden bir olaya imza atarak takımı sahadan çekti. Türk futbol dünyasını şaşkınlığa uğratan olay, hem medyada hem de sosyal mecralarda gündeme oturdu. Lider Haber TV’de yayınlanan efsane spor programı Telegol'ün moderatörü Serhat Ulueren’de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ulueren, yaşanan olayın bir komplo olabileceğini ifade etti.

Bakan Uraloğlu: Türkiye’nin gündeminde verilerin çalınması gündemi yoktur Bakan Uraloğlu: Türkiye’nin gündeminde verilerin çalınması gündemi yoktur

“TESADÜF OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Dün gece yaşanan skandal olayın bir komplo olabileceğini ifade eden Ulueren, “Ben bunun bir tesadüf olmadığını düşünüyorum. Geçen hafta MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında Halil Umut Meler’in Faruk Koca tarafından dövülmesi ve dün Ecmel Bey’in takımı sahadan çekmesinin bir tesadüf olmadığını düşünüyorum. Bunun arkasında bir komplo olduğunu, tamamen TFF Başkanı ve ekibini devirmek için yapıldığını artık düşünüyorum. Çünkü bu iki olayın tesadüf olma şansı mümkün gözükmüyor. Ecmel Bey’in sahaya inip takımı çekmesi çok manidar. Futbolun zaten marka değeri yerle bir olmuş durumda. Bu durumda yapılacak olan yarınki Kulüpler Birliği toplantısında veya Cuma günü artık yeni TFF Başkanı Adayının ortaya çıkması ve Kulüpler Birliği’nin bu adayı destekleyip olağanüstü seçime gidilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ulueren, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Galatasaray ve Başakşehir, Mehmet Büyükekşi’nin devam etmesini istiyordu. Onlar memnun olabilir ama diğer kulüpler memnun değil. Fenerbahçe’de başladı bu rahatsızlık ve diğer kulüplere sirayet etti. Mehmet Büyükekşi ve ekibi için artık alan daraldı ve nihayetinde 8 gün içinde yaşanan müthiş skandal 2 olay oldu”

Devamını izlemek için: 

Editör: Haber Merkezi