Spor

Şimşek 3 puana hasret

Adana Demirspor’a kaybeden Alanyaspor’un galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Turuncu-Yeşilliler, 8’inci sezonunu geçirdiği Süper Lig’de ikinci kez üst üste 6 maçtan galibiyet çıkaramadı. Antalya ekibi, 2017-2018 sezonunda da 6 hafta galip gelememiş ve teknik adam değişikliğine gitmişti.

Abone Ol

Sezona Başakşehir galibiyetiyle girmesine karşın sonrasında büyük bir düşüş yaşayan Alanyaspor, tam 6 haftadır galibiyet göremiyor. Son olarak Adana Demirspor deplasmanından 4-0 mağlubiyetle dönen Turuncu-Yeşilliler, 2016-2017 sezonundan bu yana mücadele verdiği Süper Lig’de 2’nci kez 6 maçlık kazanamama serisine imza attı.TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI

Sezona Ömer Erdoğan liderliğinde başlayan Turuncu-Yeşilliler, galibiyet çıkaramadığı son 6 haftada sadece 4 puan alırken, 2017-2018 sezonunda da benzer bir dönem yaşadı. 13 ile 18’inci haftalar arasında çıktığı 6 maçta 5 yenilgi ve 1 beraberlik gören Şimşek, 6 sezon sonra bir kez daha üst üste 6 hafta kazanamadı. 2017-2018 sezonunda Galatasaray, Kayserispor, Ankaraspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa’ya kaybeden, Sivasspor’la da berabere kalan Turuncu-Yeşilliler, Teknik Direktör Safet Susic ile yollarını ayırmış ve koltuğu Hikmet Karaman’a devretmişti.

AĞIR YENİLGİ

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adana Demirspor mücadelesinde cezalı olan Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın yerine alınan ağır yenilgiyi değerlendiren İsmail Serbest, işlerin kendileri için iyi gitmediğine dikkat çekti. Akdeniz derbisinde ağır bir yenilgi aldıklarını ifade eden Serbest, “Son iki maçta bizim adımıza işler iyi gitmiyor. Pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. İstediğimiz beceriyi üretemiyoruz. Yediğimiz gollerin tamamı kaptırdığımız toplardan geldi. Savunmada doğru düzgün duramadık. Ağır mağlubiyet aldık. Böyle bir sonuç beklemiyorduk” sözlerine yer verdi.

HEDEF KARAGÜMRÜK

Cuma günü Karagümrük karşısında çok kritik bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Serbest, “Özellikle ikinci golden sonra oyun tamamen koptu bizim adımıza. Hiçbir şekilde cevap veremedik. Artık bu maçı burada bırakmalıyız, cuma akşamı çok önemli bir Karagümrük maçını oynayacağız. Artık bu son iki maçlık bizim için kötü giden gidişata dur demek için elimizden gelen bütün çalışmayı mücadeleyiz göstereceğiz” sözlerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }