Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma Lider Haber TV’de yayınlanan Telegol programına konuk oldu. Programın moderatörü Serhat Ulueren, Selim Soydan ve Gökmen Özdenak'ın sorularını yanıtlayan Süleyman Hurma, Karagümrük’ün düşmediğini, düşürüldüğünü belirtti.

Dursun Özbek'ten şoke eden sözler: Silah çektiler... Dursun Özbek'ten şoke eden sözler: Silah çektiler...

Süleyman Hurma Karagümrük Düşmedi, Düşürüldü 1

“LİGİN EN KUVVETLİ ÜÇÜNCÜ KADROSU BİZDEYDİ “

“Kulübüm mutlaka daha kuvvetli ve daha kudretli bir şekilde geri dönecektir” diyen Süleyman Hurma, “Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra ligin en kuvvetli kadrosu Karagümrük’ün kadrosuydu. Bunu da her iki takıma karşı oynadığı maçlarda gösterdi. Her iki takıma karşı nasıl kazandığı, kaybettiği ortadaydı. Bize dozerle çarpıp bir yere attılar. Burada anlaşılması gereken şey şu biz hancı olan taraftayız yolcu olan tarafta değil. Bu oyun bizim oyunumuz, biz bu piyanoyu çalmayı biliyoruz, elimizden piyanoyu alsalar bile, nota çalmayı biliyoruz. Biz bir tenekeyi bulur oradan yine bir ses çıkartırız. Dolayısıyla futbolda bugünü kaybetmek çok önemli değil. Başarı dediğimiz şey sonuç değil süreçtir. Süreç içerisinde kimin ne olduğu ortaya çıkar. Ben 35 senedir bu işin içindeyim 35 senedir hangi durumda olduğum aşikar. Dolayısıyla kulübümde mutlaka daha kuvvetli ve daha kudretli bir şekilde geri dönecektir. Bakalım geri döndüğümüzde bu oyunu kuranlar burada olacak mı, olmayacak mı ona bakacağız” ifadelerini kullandı.

Süleyman Hurma Karagümrük Düşmedi, Düşürüldü 2

“BU İŞLER İÇİN HALA YAŞIMIZ SON DERECE UYGUN VE MÜSAİT”

Başkanlığa devam edip etmeyeceği konusunda konuşan Hurma, “ İnsan duygularından emekli olmaz, hobilerinden emekli olmaz, tutkularından emekli olmaz. İnsan bir işi yaparken fiziksel olarak belki yapamayabilir ama zihni çalıştığı sürece insan emekli olmaz. Dolayısıyla bizimde bu işler için hala yaşımız son derece uygun ve müsait. Böyle bir şey şuan için söz konusu değil. Hele hele böyle bir durumda hiç değil” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi