CHP’li Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tepki çeken hareket: Kadın çalışanın elini cebinden çıkardı CHP’li Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tepki çeken hareket: Kadın çalışanın elini cebinden çıkardı

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin sonunda saha karıştı ve Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Olayın ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

İŞTE MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN AÇIKLAMALAR

"Kendini bilmez caniler tarafından FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler çok kötü ve insanlık dışı bir saldırıya uğradı. Bu saldırıyı kınıyoruz. Halil Umut Meler'in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz."

"AŞAĞILIK SUÇUN ORTAKLARI"

"Alçak saldırıyı yapanlar, bunu sadece Halil Umut Meler'e yapmadılar. Bu, Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır.

"Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır."

TÜRKİYE'DE TÜM LİGLER ERTELENDİ!

'TFF olarak tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik'

"YETER ARTIK! YETER!!"

"Artık yeter! Yeter diyoruz! Her gün hakem suçlamak! Hakemler de insan! Bu kadar tekmeler, yumruklar atacak şekilde... Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin! Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim! Yeter artık!"

Editör: Emre Gündoğdu