Spor

Türkiye tek yürek

Türkiye Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynadığı maçta etkili bir performans sergileyerek 2-1'lik skorla galip geldi. Burada sergiledikleri performans ile Milli Takım Hollanda ile maçın sonucuna dair vatandaşı umutlandırdı.

Abone Ol

Vatandaşlar, Türkiye-Avusturya maçını 2-1’lik kazanarak Euro 2024'te Türkiye'nin çeyrek finale çıkmasını coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar Türkiye - Avusturya maçını yorumlarken önlerinden Hollanda maçı ile ilgili skor beklentilerini paylaşarak favori oyuncularını söyledi.

 Celalettin Çetin Arda Güler’in favori oyuncusu olduğunu belirterek Türkiye Avusturya maçı hakkında “Baskın bir oyun oynadık ama iki tane duran top Arda Güler'in ortasında Merih’in bir kafa vuruşu bir de seken topa vurmasıyla güzel bir oyunla kazandık” diye yorumladı. 


“YÜZDE 90 BAŞARILI OLUR”
Fatih Yıldız ise Türkiye Hollanda’yı yeneceğini ifade ederek “Hollanda'yı da yenip bir üst durağa çıkmayı düşünüyoruz. Skor tahminimde 1-0 olabilir” diye konuştu.  

Mehmet Kaya isimli bir vatandaşta Avusturya Türkiye maçında “Milli Takım çok gayet güzel karakterle oynadılar. Biraz da işe asıldılar. Daha önceki tecrübelere dayanarak da iyi bir defans yapıp, forvette de iki tane gol ile maçı 2-1 kazandılar. Hollanda maçında birazcık sıkıntı var ama sıkıntıyı ne kadar giderler bilmiyoruz yani. Biraz daha disiplinli oynarlarsa, yüzde 90 başarılı olurlar. 3-1 veyahut 2-1 yeneriz” diyerek favori futbolcusunun da Arda Güler olduğunu söyledi. 


“SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”
Geçtiğimiz maçın ‘çok heyecanlı’ geçtiğine vurgu yapan Servet İrtegün, “Daha önce zaten 6-1'lik bir mağlubiyetimiz vardı. Onun acısını çok güzel çıkardık. Son dakikada Mert'in çıkardığı pozisyon vardı, Kaleci Mert'in. Öldük öldük dirildik. Ferdi, sol taraftan bindirmeler çok iyiydi. Yani genel olarak gerçekten çok iyiydi takım. Beğendik ama Hollanda maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah ondan da geçip güzel şeyler yapabilirler. Hollanda maçıyla ilgili tahminim 2-1” diye konuştu. 


ARDA HER ZAMAN FAVORİMİZ
Ferdi İrtegün ise Avusturya Türkiye maçının güzel bir maç sergilendiğini belirterek “Allah'a şükürler olsun galip geldik. Ama her şey güzeldi. Biz sizin futbolcu arkadaşlarınızın hepsini alkışladık. Canı gönülden” dedi. Merih Demiral’ın zafer sevincine tepki gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren İrtegün, “Bu bizim ulusal bir simgemiz, hareketimiz yani. Bunu sizin herhangi bir siyasi çıkar amaçlı değil. Sevindiğimiz zaman biz böyleyiz yani. Bunu bizi bu şekilde kabul ederseniz çok seviniriz” dedi. Hollanda maçıyla ilgili 2-0 beklediğini belirten İrtegün, “Favorimiz Arda her zaman bizim favorimizdir. Zaten o oynamasa da 3-4 kişiyi oyalaması dahi bize yetiyor” diye ifade etti. 

İrem Arıkan, Türkiye Hollanda maçında 2-1 yenme beklentilerinin olduğunu belirterek favorisinin Kenan Yıldız olduğunu söyledi.

Nurettin Şahin isimli vatandaş ise, “Bizim futbolcularımız çok müthiş oynadı. Ama işin sonunda Avrupa'daki sağcılık ve ırkçılık artışından dolayı bizim futbolcumuzun o güzel işaretini Türk milletinin özünde olan bir işareti Avrupa neredeyse cezaya döndürmeye çalıştı. Ama biz onlara asla izin vermeyiz. Ve onların bu hareketini sonuna kadar kınıyoruz” diye konuştu.

Ceren Davuk ise Hollanda maçında skor 2-0 Türkiye'nin yeneceğine inandığını, Süreyya Çetiner de ‘Yoruldular yağmurda. Savaştılar kazandık. Hollanda maçından ümitliyiz” diyerek skor tahmininin 3-1 olduğunu söyledi.

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }