Narin Güran'ın mezarı yaptırıldı Narin Güran'ın mezarı yaptırıldı

Yurdumuzun dört bir yanında Cumhuriyetimizin 100.yılı coşkuyla kutlanmaya devam ederken ünlü isimlerden de kutlama mesajları art arda geldi. Birçok ünlü isim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı. İşte ünlü isimlerin kutlama mesajları:

“ATAMIZIN İNKILAPLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Usta sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit, mesajında “Büyük Türk milletinin karakteri bağımsızlıktır. İşgal altındaki Anadolu topraklarını büyük bir kurtuluş savaşı vererek kurtaran ve bize Cumhuriyet'i armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetimiz, saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Bugün büyük bir gururla en büyük milli bayramımızı kutluyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyetimize, onun bize kazandırdığı değerlere, Atamızın inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlu olsun” dedi.

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

“BU EMANETİ CANIMIZ PAHASINA KORUMAK EN BÜYÜK GÖREVİMİZDİR”

Arabesk müziğin öncülerinden Orhan Gencebay “Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyetimizin birinci yüzyılı. Yüzyıl önce bugün büyük önderimiz Atatürk'ümüz ve silah arkadaşları atalarımız ile Türkiye Cumhuriyeti devletimizi bağımsız bir devlet olarak kurdular ve dünyaya ilan ettiler. Büyük Atamız Cumhuriyet'i bizlere emanet etti. Bu emaneti canımız pahasına korumak en büyük görevimizdir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı hepimize hayırlı, uğurlu ve kutlu olsun. Berhudar olun” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi