“Bak Burası Çok Önemli” adlı youtube kanalında özel bir programa katılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, Acun Ilıcalı'ya karşı sert çıkışı sosyal medyanın gündemine oturdu. Erbil, “Acun benden yarım saatlik röportaj çalabilmek için kapımda 1 saat beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var. Ben 50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Bu nasıl oluyor anlamadım” dedi.

Ünlü müzisyen Jon Bon Jovi, intihara kalkışan kadını vazgeçirdi Ünlü müzisyen Jon Bon Jovi, intihara kalkışan kadını vazgeçirdi

Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda Acun Ilıcalı’yı hedef göstererek: "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim." şeklinde konuştu.

Ayrıca Erbil yeniden çekilmesi planlanan Çarkıfelek programına sunucu olarak düşünülen Cem Davran için "Bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunu yaptı.

Editör: Elif Denktaş