İsrail'in çocuk, kadın demeden sivillerin üzerine yağdırdığı bombalardan kurtularak hastaneye kaldırılan Muhammed, korkudan tir tir titreyen bedeni ve gözyaşlarıyla hafızalara kazınmıştı. izleyenleri derinden etkileyen görüntünün ardından milyonlar Muhammed’in akibetini merak ediyordu. Filistinli gazeteci O'nu ailesiyle birlikte bir mülteci kampında görüntüledi. Sağlığı yerinde olan ve oyunlar oynayan Muhammed'in görüntüleri milyonların yüreğine bir nebze de olsa su serpti.

MUHAMMED'DEN YENİ HABER

Gazeteci Abdallah Alattar, O'nu ailesiyle birlikte bir mülteci kampında buldu, Muhammed'in son halini sosyal medyadan paylaştı.

Allah'a şükürler olsun ki Muhammed Abu Louli çocuğunun gülümsemesini geri getirdik. Aranızdan birçoğu bana, vicdan sahibi herkesi sarsan küçücük bedeni titreyen Muhammed'i sordu. Refahlı Muhammad Abu Louli, mülteci merkezlerinden birinde mülteci oldu ve ailesiyle birlikte iyi durumda."

Muhammed artık babasının kucağında gülümsüyor. Bütün çocukların neşeyle oynaması gereken dünyada tepesine inen bombaların ardından sonunda olması gerektiği yerde ve neşesi hayli yerinde. En azından yeni bir bomba onları hedef alıncaya dek.