Bakan Fidan, Madrid’deki Filistin toplantısına katıldı Bakan Fidan, Madrid’deki Filistin toplantısına katıldı

14-28 Mayıs seçimleri sonrası iç karışıklığın yaşandığı CHP’de geçtiğimiz hafta sonu genel başkan değişimi yaşandı. Seçime mevcut genel başkan olarak giren Kılıçdaroğlu’nun rakibi Ekrem İmamoğlu’nun başını çektiği değişim cephesinden Özgür Özel oldu. Seçimi Özel zaferinin yaşanmasının ardından Kılıçdaroğlu’na şiddetli savunucusu Gazeteci Barış Yarkadaş kamuoyu tarafından akıllara geldi. Seçimden önce çıktığı bir yayında Özel’in genel başkanlığı kazanması durumunda mesleğini bırakacağını ifade eden Yarkadaş, geçtiğimiz gün gazeteciliği bıraktığını açıkladı. Yaşanılan durum üzerine Özel, mesleği bırakmaması için Yarkadaş’a çağrıda bulundu. Yarkadaş ise bu çağrıya “Biraz dinlenip yeni bir değerlendirme yapacağım” diyerek cevap verdi.

YARKADAŞ’IN AÇIKLAMASI:

“Yayınlanan Kübra Par’ın programında “Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım” söylemim üzerine dün gece aldığım kararı doğru bulmadığını bir  kez daha belirten Özel, “Biz kardeşiz… Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer” dedi. Dün gece twitte ifade ettiği düşüncelerini dile getirdi.

Bunun üzerine Özel’e “Dün gece yayında da ifade ettiğim üzere tavrınız beni onore etti. Biraz dinlenip yeni bir değerlendirme yapacağımı” belirttim.”

Editör: Emre Gündoğdu