Gündem

Yenidoğan çetesinin panik dolu konuşması: Bakan Memişoğlu enselerindeymiş!

Yenidoğan bebekler üzerinden ticaret yaparak ölümlerine sebep olan yenidoğan bebek çetesine ilişkin yürüyen soruşturma gün geçtikçe derinleşiyor. İnfial yaratan olaya ilişkin ortaya çıkan yeni bir detay ise dikkat çekti. Çete üyeleri arasında gerçekleşen bir telefon konuşmasında, dönemin İstanbul İl Sağlık Müdürü, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu hakkında “Bize taktı, vazgeçmiyor” diyerek dert yanan canilerin o sözleri soruşturma dosyasına girdi.

Abone Ol

Türkiye derinden sarsan yenidoğan cinayetleriyle ilgili soruşturma titizlikle ve hızla sürüyor. Dehşete düşüren olaya ilişkin sır perdesi gün geçtikçe aralanırken ortaya çıkan detaylar ise şoke ediyor. 

Yenidoğan bebeklerin doktorlar ve sağlık personelleri tarafından organize şekilde para için öldürüldüğü vahşi olayla ilgili çete üyelerinin tapeleri ortaya çıktı.

Minik bedenler üzerinden para kazanma hırsına kapılan çetenin tekerine nasıl çomak sokulduğuna dair itiraflar, telefon görüşmelerine yansıdı.

"MEMİŞOĞLU BİZE TAKTI, VAZGEÇMİYOR!"

Hastanelerde yuvalanan yenidoğan çetesinin kritik isimlerinden Hakan Doğukan Taşcı ile Şeyhmus Çelik’in aralarında yaptığı telefon görüşmesinde, dönemin İstanbul İl Müdürü olan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’ndan dert yandığı belirlendi.

Memişoğlu için “Bize taktı, vazgeçmiyor” diyen çete üyelerinin korku ve panik halinde gerçekleştirdikleri görüşmenin kaydı, davanın soruşturma dosyasına girdi.

KAYNAK: HABER 7

{ "vars": { "account": "G-2WKLC3DMKW" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }