CHP'li Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim kutlamasında İzmir Marşı söylenirken, ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ bölümünde yaptığı işaret büyük tepki çekti. Kime ve neden yaptığı anlaşılmayan, hakaret içeren o işaretin ardından Barbaros Şansal ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a sosyal medya üzerinden linç kampanyası başlatıldı.

BÖYLE OLUR CHP’NİN 29 EKİM KUTLAMASI

Türkiye’den kaçarak Kıbrıs’a yerleşen eşcinsel modacı Barbaros Şansal, çirkin çıkışlarını sürdürüyor.  Milli ve manevi değerlere hakaret edip aşağılayan, mübarek Ramazan-ı Şerif ayı ve oruçla alay eden, ülkemizde yaşayan vatandaşlara “b…unda boğul Türkiye” diye küfreden, Erzincan için “leş ve keş yuvası” diyen terzi yamağı Barbaros Şansal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımıyla yine seviyesini belli etti. Danslı, müzikli kutlama videosunu paylaşan Şansal, “Bizde böyle #Cumhuriyetten Vazgeçmeyiz” ifadesini kullandı. Kafkasya Marşı’ndan çalıntı İzmir Marşı’nın seslendirildiği 38 saniyelik video görüntüsünde Barbaros Şansal, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” dediği esnada kameraya iğrenç bir el hareketi yaptı.

Şansal’a bazı takipçileri tepki gösterirken, Mustafa Kemal istismarcısı çevrelerden hiçbir tepki gelmemesi manidar karşılandı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ise, Barbaros Şansal adlı sözde sanatçının gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacağını belirterek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti devletini aşağılama suçundan hakkında daha önce hapis cezası verilen Barbaros Şansal, bu kez Mezitli Belediyesinin 29 Ekim kutlamalarında İzmir marşı esnasında tamda ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ kısmı söylenirken yaptığı Atatürk’e karşı saygısız ve edepsiz hareketi kınıyor, Mezitli Belediye Başkanı Sn. Neşet Tarhan’ı da bu ve buna benzer karakter yoksunu, edepsiz, sanatçı kisvesi altında toplumu kirleten, terbiyesiz ve kişilik bozukluğu olan insan müsveddelerine karşı gerekli hassasiyeti göstererek kınamasını bekliyor, Mezitli halkımız başta olmak üzere toplumdan özür dilemeye davet ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlığın gereken cezayı alması konusunda konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Editör: Emre Gündoğdu