Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti

Yurt genelinde hava durumuna ilişkin Lider Haber’in Gün Ortası programında bilgi veren Özdemir, cumartesi günü için ülkeni büyük bir bölümünde yağışlar görüleceğini aktardı. Murat Er’in sorularını yanıtlayan Özdemir, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz içinde kuvvetli fırtına beklendiğini kaydetti.

 YAĞIŞLAR ETKİLİ OLACAK

Cumartesi günü için ülkeni büyük bir bölümünde yağışlar görüleceğini aktaran Özdemir, “Özellikle ülkemizin kuzey iç ve doğu kesimlerinde Marmara’nın doğusu iç Ege İç Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimleri Karadeniz bölgesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi  Akdeniz’in doğusunda yağmur ve sağanak yağışlar görünecek” dedi.

Kuvvetli yağış alacak illeri de tek tek sayan Özdemir şunları kaydetti:

O İLLER’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

“Bu yağışlar özellikle Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey doğusunda ise kar şeklinde olması bekliyoruz. Kuvvetli yağış alacak illerimiz; Özellikle Batı Karadeniz’in genelinde yağışların kuvvetli olmasını bekliyoruz. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ve Doğu Anadolu’nun güney doğusu ile Batman, Siirt, Erzincan, Bingöl çevresinde yağışların kuvvetli olmasını bekliyoruz.”

Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz ve Batı Akdeniz’de de kuvvetli fırtına bekleniyor.

Editör: Emre Gündoğdu