Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından vatandaşlara kritik uyarı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından vatandaşlara kritik uyarı

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Arama Kararları da yayımlandı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine Yunus Emre Karaosmanoğlu atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müfettişliklerine Ahmet Kara, Muhammet Mustafa İmancı, Nesibe Gökçen Batıer, Hicran Köse ve Mustafa Gövyaprak atandı.

İller İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Emin Bilmez, Personel Genel Müdürlüğü'ne Nedim Akmeşe, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Korkmaz, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne Muhammet Selami Yazıcı, Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Mehmet Mut,Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Bakan Yardımcılığı'na Önder Bozkurt, Önder Bozkurt, Hamza TaşdelenAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü’ne Orhan Tatar, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afetlere Müdahale Genel Müdürlüğü’ne Sadi Ergin, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Nehar Poçan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Cengiz Gevrek, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Mustafa Güngör ve Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Davut Düzgün getirildi.

Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürü Gözde Özkul görevinden alındı.

3 İLİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu atamaların yanında 3 ile de Milli Eğitim Müdürü ataması yaptı. Buna göre Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sinan Aydın, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Alireisoğlu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Harun Tüyzsüz atandı.

Editör: Haber Merkezi