Haftanın ilk gününü uzun süredir yazmayı ihmal ettiğim Antalyaspor’a ayırdım. Geçen sezonu sinir stres içinde tamamlarken yeni sezona umutlu bakalım istedim. Bu nedenle sessiz kalıp biraz beklemeyi tercih ettim. Artık yazma vakti geldi. 
Akrepleri, biraz uzaktan biraz yakından gelişmeleri takip ettim. Transfer tahtası kapanmış, gelir kaynakları neredeyse sıfıra indirilmiş bir Antalyaspor ile karşı karşıya kaldık. Herkes elini taşın altına koyacağı yerde ÜÇ MAYMUNU OYNADI!
Teknik Direktör olarak Alex de Souza ile el sıkışıldı. Henüz ligimizde teknik adam olarak bir başarısı veya icraatı olmayan birinin takımın başına getirilmesine herkes gibi bende kuşku ile baktım. Kimileri bu olayı Nuri Şahin konusuna benzetti. Fakat o farklı bu farklı bir konu.
Hadi aldık kabul eyledik! Sonrası tam bir muamma. Takım Burdur’da kampa girdi. Her şey yolunda giderken antrenmanda Fenerbahçe taraftarlarının kampı (antrenmanı) basıp Alex’e forma imzalatma SKANDALI yaşandı.
Tüm taraftarlar yönetimden gereğinin yapılmasını beklerken yapılan doğal bir olaymış gibi davranıldı. Sözde hatalı oldukları söylenen yönetici ve idareciler sadece UYARILIP konu kapatıldı, ateş küllendirildi!
Bakın bu noktada “Şu veya bu transfer yapıldı-yapılmadı-yapılamadı” demiyorum. Transfer bütçe ve güç meselesi. Kırmızı beyazlıların bütçesi yetersiz. Bunu da sağır sultan bile biliyor. Her ne kadar verilen vaatler tutulmamış olsa da!
Neyse herkesin tiyatro izler gibi takip ettiği Antalyaspor’u ben de ÖLÜ TAKLİDİ yaparak izledim. Sessiz kalıp susma hakkımı kullandım bir nevi. Hani bir gün gelir de işler “DOĞRU” yapılır umuduyla.
Bizim meşhur bir atasözümüz var; “Deveye sormuşlar, ‘Neden boynun eğri?’ diye. Devenin cevabı ise, “Nerem doğru ki” olmuş. Antalyaspor’da da yapılan işler tam da böyle. Doğru gitsin diye başlanan tüm işler ya eğri gitmiş ya da çok kötü.
Bu DOĞRU GİTMEYEN mevzulara yukarıda verdiğim örneklere başka örnekler vererek devam edelim ki herkesin bildiğini kayda geçelim. Buna bir örnek FORMA TANITIMI için yapılan fotoğraf çekimleri.
Allah için söylemek gerekirse son 30 yılda yapılan en iyi FORMA TANITIM FİLMİ ve FOTOĞRAF çekimi! Kim metnini yazıp, senaryosunu yazıp çekti ise ellerine, gözlerine sağlık. Buraya kadar HER ŞEY ÇOK GÜZEL!


Şehrin önemli turizm destinasyonlarında ve Yörük çadırında gerçekleştirilen çekimlerde, formaları mankenler giydi. Perge Antik Kenti, Manavgat Çolaklı Yörük Obası, Sıçan Adası, Düden Şelalesi, Yat Limanı ve Konyaaltı Plajı'nda gerçekleştirilen çekimlerden sonra fotoğraflar ve video, kulübün sosyal medya platformlarında yayınlandı.
Video tanıtımında, Mustafa Kemal Atatürk'ün “Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz bu dünyada hiçbir güç asla bizi yenemez” sözleri yer aldı. Bunlar sosyal medyada büyük beğeni aldı. 


Özellikle tarihi mekânlar ve Yörük çadırındaki görüntüler. Ancak bundan sonrası berbat. Çok iyi başlayan bir iş rezalete dönüştürüldü. Kaş yaparken göz çıkarıldı resmen. Süper Lig takımının forması MAYO-BİKİNİ tanıtımına döndü. Sanırsınız ki ZEKİ TRİKO MAYOLARININ REKLAM çekimi var!
İşte bunlara taraftarların bir bölümü büyük tepki gösterdi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, forma tanıtımı olarak servis edilen görsellerin onay vermedikleri demo çekimler olduğunu söyleyerek bu durumdan hoşnut olmadığını belirtip yayından kaldırttı. Yani BİR ÇUVAL İNCİR BERBAT EDİLDİ!
Acemilik mi desem, pervasızlık mı desem bilemiyorum. Takdir Antalyaspor taraftarlarının. Ancak yine ne suçlu var ne de verilmiş bir ceza. Sadece yayından kaldırmakla yetinildi. Bu bile BÜYÜK BAŞARI!
Tabi sezon öncesi olaylardan sonra tam sezon başlarken ben de dahil tüm ANTALYASPORLULAR yine ŞOK edici bir durumla karşılaştı. Teknik Direktör olarak göreve başlatılan Alex de Souza’nın lisansının Türkiye’de karşılığının olmadığı açıklandı. Hal böyle olunca Göztepe ile oynanan maça Teknik Sorumlu olarak Mehmet Aurello çıktı.
Şimdi; benim alt alta yazdığım olayları iyi bir analiz edin. Bu yapılanlar ve yaşananların adı sizce nedir? Bana göre İŞ BİLMEMEZLİK ve ACEMİLİK!


Yahu kardeşim hadi Burdur’daki ANTRENMAN BASKINI, FORMA TANITIM SKANDALI dahil her şeyi kabul edelim amma Alex de Souza’nın lisansının karşılığının olmadığını siz hiç mi bilmiyordunuz, yoksa size yutturdular mı?
Bu arada maçta yönetici locasında yaşanan başka bir takımın maçını izleme konusunu önümüzdeki günlerde ele alacağım. Bu rezalet üstü örtülecek bir şey değil!
Beyler bakın dost acı söyler. Eğer bu kafayla giderseniz ne siz ne de takım sezon sonunu getiremez.
Haydi iyi haftalar. Yarın KÖPÜRTÜLEN konuların KÖPÜĞÜNÜ alacağız. Hazırlanın.