Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı, geçen akşam ‘Birliğin Gücüyle’ diyerek bir araya geldi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın himayesinde basına kapalı olarak düzenlenen programa yoğun katılım sağlandı.

MHP İl Başkanı Muhammet Tekin ve yönetiminin yüksek konsantrasyon ve disiplinle sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında organize edilen geceye MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Alinur Aktaş da iştirak etti.

Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart 2024’te yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Alinur Aktaş’a güçlü destek veren MHP Bursa Teşkilatı, salonu doldurarak seçime yönelik disiplinini ortaya koydu.

Toplantıda ayrıca önceki dönem il başkanlarından ve eski Milletvekili Tevfik Topçu’nun yanı sıra Yenişehir Belediye Başkanı ve adayı Davut Aydın ile Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci de programda yer aldı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın mutlak zaferinin önemine vurgu yaptı.

Teşkilatlara seçime dönük önemli mesajlar veren Sayın Büyükataman, Alinur Aktaş’ın Büyükşehir’i yeniden kazanması için canla başla çalışılacağının altını çizdi.

Başkan Alinur Aktaş da gecede MHP Bursa Teşkilatı’na sunum yaparak geride kalan görev döneminde imza attığı ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Hiç şüphesiz, gecede gündeme gelen konular yerel seçim çalışmalarının temel argümanı olacak ve MHP Bursa Teşkilatı, geride kalan seçimlerde olduğu gibi bu defa da Cumhur İttifakı’nın kazanması için sahadaki varlığını daha da güçlü bir şekilde ortaya koyacaktır.

Özellikle de 14 Mayıs’ta elde edilen başarılı neticenin bir yansıması olarak Mustafakemalpaşa’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı’nın MHP’li Ahmet Beygirci olması, tabanı daha da sıkılaştıracaktır.

Milliyetçi seçmenin kendisini belirgin bir şekilde ortaya koyduğu 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart’ta da MHP, hem Bursa’daki disiplinli ve gayretli çalışmalarının yansıması olarak başarı çıtasını yukarıya taşıyacak hem de ülke genelinde üzerine kurulan oyunları ve algı operasyonları altüst edecek bir sonuç elde edecektir.

Whatsapp Image 2024 01 22 At 00.16.18

Bıyığın hakkını verenler

Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller, Diyanet’ten gelen hutbe metninde ‘şehitler’ ile ilgili bölümü okumayan imamı uyarıyor.

Sayın Kaymakamımız, son derece haklı bir şekilde imama “Hocam hutbeyi neden tam okumadınız, şehitler kısmını neden atladınız” diye soruyor.

İmam, “Bize de baskı oluyor” yanıtını veriyor. Haliyle Kaymakam Akeller, tepki gösteriyor ve şehitler vermiş makamının da hilal bıyığının da hakkını veriyor.

Peki, Bahçelievler Camii’nde görev yapan imamın okumadığı bölüm nedir?

Geçen hafta hain bir terör saldırısı nedeniyle vatan evlatlarımız şehadet makamına ulaştı. İnanıyoruz ki, Rabbimizin rahmeti şehitlerimizin üzerinedir. Onlar, kendilerine müjdelenen cennet nimetleriyle sevinmektedirler. Şehitlerimizi ve gazilerimizi yetiştiren anne babalar başımızın tacıdır. Onların eş ve çocukları en değerli emanetimizdir.

Biliyoruz ki, Allah’ın yardımı müminlerle beraberdir ve zafer inananlarındır. Vatanımıza göz diken, milletimize ve ümmet-i Muhammed’e düşmanlık besleyen, Filistin’de bebek, kadın, yaşlı demeden masumları katleden işgalci zalimlere gelince, onlar, mutlaka kaybedeceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bu satırlardan rahatsız olacaklar varsa düşmanı dışarda aramamıza gerek var mı?

Bu satırları okumaktan çekinen, açık ve net bir şekilde korkan ya da bu satırlara inanmadan imamlık yapan birileri olması utanç değil de nedir?

Kıymetli Kaymakamımız Burak Akeller, devletin iradesini temsil yetkisinin gereğini yapmışken sosyal medyada ve muhalif haber kanallarında Sayın Kaymakamımıza yönelik başlatılan karalama kampanyasına seyirci mi kalacağız?

Hilal bıyıklılarımız, vatanın bütünlüğü ve milletin birliği için canını ortaya koyarken malum bıyıklı tayfanın okyanus ötesinden talimat alarak ihanetlerine her geçen gün bir yenisini eklemesini normal mi karşılayacağız?

Asla!

Sevgili Kaymakamımız Burak Akeller, haklıdır. Ve tarafımız onun yanıdır.

Saygıyla…