İsrail terör örgütünün, Gazze'de başlayan ve neredeyse bir yıla yakındır devam eden katliam ve soykırım saldırılarının boyut değiştirmeden ülke değiştirmesi tüm dünya tarafından adeta bir film gösterisi gibi izleniyor.

***

Tahrif edilmiş Tevrat'ta vadedilmiş topraklar olarak tarif edilen bölgelerin bir kısmında yapılan bu katliamların emperyalistlerin desteği ile olanca hızıyla devam etmesi tehlikenin bizim kapımıza doğru giderek yaklaştığına işaret değil mi acaba?

***

Vadedilmiş topraklar haritası içerisinde atalarımızın kanlarıyla sulanarak bize vatan olarak bırakılan toprakların yer alması acaba birilerine hala "Bize ne Araplardan, bizi ne ilgilendirir Filistin’de yaşananlar" gibi saçma sapan cümleleri kuruluyor mu doğrusu çok merak ediyorum. Yoksa; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aylar önce "Gazze Türkiye'nin ileri savunma hattıdır" cümlesine odaklanarak tehlikenin farkına varmış olabilirler mi?

***

Eğer varmadılar ise bir kez daha hatırlatmakta fayda var diye düşünerek terör örgütü elebaşı Netanyahu ve suç ortaklarının yol haritasını tekrar anlatalım. Gazze'de işgal ettiği topraklar ile yetinmeyen bu işgal ordusu kalan tüm alanlardaki Müslüman hakimiyetini yok edip Filistin Devletini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor.

***

Ayrıca Hizbullah bahanesi ile yaptıkları saldırıları giderek büyütecekler ve daha çok devlet görüntüsü değil de mezhepler topluluğu olarak duruş sergileyen Lübnan'ı rahat geçerek Suriye topraklarına gelecekler. Oraya geldikleri zaman zaten illeri o kadar kolay ki...

***

Sözüm ona bizim müttefikimiz olan ancak gerçekte dünyadaki tüm terör örgütleri ve organizasyonlarını finanse eden ABD'nin tasmalıları dört gözle siyonistlerin gelmesini bekliyor çünkü. Öyle olunca da düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile bizim kapımıza dayanacaklar.

***

Tüm bu gerçekler gün gibi aşikar iken birilerinin hala soğan-ekmek veya et, ot, saman hesabı yapması hangi akılla izah edilebilir ki? Hoş yıllarca beka sorunu var diyenlere bile farklı gözle bakanların zeka seviyesine bakarak tehlikeyi anlamalarını beklemek te ne kadar doğru olur orası da ayrı bir muamma?

SON SÖZ

Ne demiş Hazreti Mevlana "Sen ne kadar anlatırsan anlat, karşıdakinin anladığı kadardır!"