Ligde doğrudan küme düşme adayı olan 3 takımla arka arkaya oynayacağımız 3 maçtan ikincisini Adana Demirspor ile oynadık. Transfer yasağı ve ekonomik sorunlar nedeniyle gençlerle oynayan Adana Demirspor, gerçekten ligin en zayıf takımı. Böyle bir takım ile şu dönemde deplasmanda oynamak bizim için çok iyi oldu. Fatih Hoca’da rakibi küçümsemedi ve bazı değişiklikler ile maça başladı. Son dönemde büyük form düşüklüğü yaşayan Efecan yerine Janvier forma şansı bulurken, gelecek yıl umduğumuzu bulamadığımız ancak yine de transferini gerçekleştirdiğimiz Ui-Jo ilk 11’de yerini aldı. 

Gerçekten rakip olarak çok alt seviyede olan Adana ekibine karşı biz her zamanki oyunumuzu oynadık. Topa sahip olduğumuz ve ayağa paslarla gol aradığımız maçın başında henüz başında gol şansı da bulduk. Bu oyun Adana ekibini iyice geriye itti ama savunma yapacak pek bir halleri de yoktu. Önce 4 sonra 17’de iki gol bularak maçı resmen o anda bitirdik. Ui-Jo’nun iki gol atması özgüveni açısından bizim için sezonun kırılma anlarından birisiydi. 

İki golden sonra maç oldukça zevksiz bir hal aldı. Örnek verecek olursam; ilk yarıda sadece Alanyaspor 8 şut çekerken, ikinci yarıda toplam 9 şut çekildi. Bu bize maçın iki golden sonraki kalitesini de gösteriyor. Maç öyle olunca pek yorumlayacak bir tarafı da olmuyor haliyle. Bu maçı zaten alacağımız bir maç olarak görüp geçmek lazım ve hiç vakit kaybetmeden önümüzdeki maça odaklanmamız lazım. Son 4 maçta da yenilen Çaykur Rizespor’u da yenersek hedef belirlediğimiz maçları iyi şekilde geçmiş olacağız. 2024-2025 sezonunun ilk galibiyeti hayırlı olsun, devamı gelsin.