Dün, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve LİDER MEDYA’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir girizgah yaparak yazıma girmiştim. Ancak Antalya’nın bir meselesini 15 Temmuz ile eş görenlere cevap niteliğinde bir yazıyı kaleme almak zorunda kaldım. 
Bu nedenle ne darbe girişimiyle ne de en mutlu günümüzle alakalı iki kelamı zor ettim. Ama bugün bizim aileye ele alacağım. Kimine göre çok kısa ama bize göre koskoca 4 yılın hikayesi. 
Yerel gazeteciliğin önemini, ne kadar meşakkatli bir iş yaptığımızı defalarla yazılarımda anlattım. Birtakım söylemler dile öylesine kolay geliyor ki; gerçeği ancak geriye dönüp baktığınızda anlayabiliyorsunuz. 


Her geçen yıl, ulu çınar olma yolunda ilerleyen LİDER MEDYA’nın nasıl da güçlendirdiğinin farkına varıyorsunuz. Evet, LİDER GAZETE ve LİDER MEDYA 4 yılı geride bıraktı. Dile kolay, dolu dolu geçen bir 4 yıl...
Basın sektöründekilerin kimisi çeyrek, kimisi yarım asrı geride bırakırken LİDER MEDYA 4 yılda kök salmış bir çınar haline geldi. Bugünlerde böylesine genç ama kök salma yolunda ilerleyen ulu bir çınarda başyazarlık ve yöneticilik yapmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Çok değerli iş insanı Ender ALKOÇLAR ve eşi Gülşah ALKOÇLAR’ın yönetimindeki, genç ve dinamik kadrosu ile güçlenen LİDER MEDYA,  Genel Yayın Yönetmeni Sabri ÇAĞLAR ve ekibi ile artık PUPA YELKEN yoluna devam ediyor.
LİDER MEDYA lokomotifi LİDER GAZETE, özgür kalemlerin buluştuğu bir yerel gazete haline geldi. Çünkü bu müessese de kimin ne yazdığına bakılmıyor. İsteyen istediğini özgür iradesiyle yazıyor.  


Meslektaşlarım bana alınmasın. Herkes nasibinin bağlı olduğu yerde ekmeğini kazanıyor ama LİDER MEDYA ve LİDER GAZETE’de çalışmak bana göre bir ayrıcalık. 
Her fikrin değer bulduğu, patronuyla, çalışanıyla yeniliğe ve her görüşe açık bir kurumda çalışmak bence bir şans. Neden LİDER MEDYA’da çalışmak bir ayrıcalık, neden bir şans?
Yıl 2020 ve tam pandeminin ortasında bir dönem. Ben SABAH Gazetesi temsilciğini yaparken o dönem arkadaşım şimdi patronum olan Ender ALKOÇLAR ile bir anlık bir kararla bu kurumun kuruluşuna öncülük ettim. Yani pişen aşta azıcık da olsa tuzum var.


Pandemi de birçok medya kan kaybederken, tirajlar yerle bir olmuşken böyle bir adım atmak ÇILGINLIK olsa da CESURCA atılmış bir adımdı. Hem Antalya’da hem de Türkiye’de yeni bir medya kuruluşunun temelleri atıldı.
ANTALYA LİDER GAZETE ile yola çıkan ve daha sonra bünyesine BURSA LİDER GAZETE’yi ekleyen ALKOÇLAR ailesi, şu an Türkiye’nin dev kanalları ile yarışan LİDER HABER TV’yi de yayın hayatına geçirerek, dev bir MEDYA ÇINARI olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Önce başyazarlığını, sonra da televizyonda program yapımcılığını üstlendiğim LİDER MEDYA’da bugün Haber Koordinatörlüğünü görevini yürütmekteyim. Sanırım saydığım ayrıcalıklar netleştirmiştir.
Kısa gibi gelse de 4 yıllık süreçte özgürce, kaygısızca birçok başarılı çalışmalara imza attık. Haber değeri taşıyan her olayı, her gelişmeyi, yayın ilkelerimiz ışığında sizlerle paylaştık. Bundan sonra da öyle olacak.
Biz bunları yaparken sevgili patronum, arkadaşım ve cesur yürek Ender ALKOÇLAR ve onun muhteşem ve iyilik perisi eşi Gülşah ALKOÇLAR, ne bir ticari kaygısını ne de bir siyasi beklentisini gerekçe göstererek önümüze set çekmedi. 
Doğru bildiğimizi korkusuzca yazabilmemiz, korkusuzca ekranlara getirebilmemiz için bize zor şartlarda hep destek oldular ve olmaya devam ediyorlar. Ellerini değil gövdelerini taşın altına koymuş durumdalar. İyi günümüzde, kötü günümüzde maddi manevi desteklerini hiç esirgemediler. 
Evet, sevgili Ender ALKOÇLAR ve muhterem eşi Gülşah ALKOÇLAR, iyi ki bu gazeteyi kurup LİDER MEDYA haline getirmişsiniz. Sevgili Sabri ÇAĞLAR, iyi ki bu gazeteyi ve LİDER MEDYA’yı sahiplenerek bugüne kadar gelmesi için emek harcamışsın. Sevgili genç çalışan meslektaşlarım; iyi ki bu yolculukta bize eşlik etmişsiniz.
Evet, 4. kuruluş yıl dönümünün heyecanını yaşadığım için duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Genç bir ağacı ulu bir çınar yapabilmek için GECE GÜNDÜZ çalıştığımızdan emin olabilirsiniz.
LİDER GAZETE başta olmak üzere, LİDER HABER TV’yi takip etmeye devam edin. Biz sizin sesiniz, gözünüz ve kulağınız olmaya söz vermiştik. Bu sözümüzde durmaya devam edeceğiz. 
Nice yıllara LİDER Gazete ve LİDER MEDYA.