Lider Medya bünyesinde hain darbe girişimim yıl dönümü olan 15 Temmuz 2020’de yayım hayatına başlayan Antalya Lider Gazetesi bugün 4’üncü yaşını kutluyor.
İlk günden bugüne kadar bin bir emekle ilmek ilmek başarı dokuduğumuz Antalya Lider Gazetesi sadece Antalya’da değil Akdeniz Bölgesi’nde hatta Türkiye’de başarısını ispatladı.
***
Antalya Lider Gazetesi’nde bugün kuruluş serüvenimizi de anlatan bir haber yayına verdik fakat biraz da ben anlatmak istiyorum o süreci…
15 Temmuz 2020’de çekirdek bir kadroyla yola çıktı Antalya Lider Gazetesi…
Çekirdek dediğime bakmayın, her biri birbirinden kıymetli insanlarla medyaya yeni bir soluk getirmek için çıktık yola.
Akabinde Lider Medya; Lider Haber TV, Bursa Lider Gazetesi, Lider Web Haber olarak büyüdü gitti. İstanbul, Ankara, Bursa ve tabi ki Antalya’da birbirinden kıymetli yeni çalışma arkadaşlarımız oldu. 
Öyle laf olsun torba dolsun diye de haber yapmadık hiçbir zaman. 
Söylediklerimiz, yazdıklarımız, haber olarak gördüğümüz her konunun önce kamuoyunun yararına olup olmadığına baktık. Sonra bu konuların ispata, belgeye dayalı olup olmadığını araştırdık.
Neticede kamuoyunu ilgilendiren, ispata ve belgeye dayalı haber değeri olan konuları okuyucularımıza ulaştırdık.
***
Haberciliği doğru yaptığımızı nereden mi anlıyoruz? 
Öncelikle siz değerli okurlarımızdan aldığımız geri dönüşlerden ve yaptığımız haberlerin neticesinde aldığımız ödüllerden anlıyoruz işimizi doğru yaptığımızı. 
O kadar kıymetlisiniz ki sizlerin sayesinde her yıl üstüne koyarak başarıdan başarıya koşuyoruz. 
Okuyucularımız bizim velinimetimiz…
Yaptığımız her haberde sizlere ulaşabilmek bizleri en mutlu eden unsur. 
***
Sizler sayesinde başarı anahtarını elimizde tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz. 
‘Lider olmak hiç kolay değil’ diye boşuna demiyoruz. 
Lider olmanın en temelinde başarıya ulaşmak yatıyor. 
Başarıya ulaştığımızda da Lider olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 
***
Bu doğrultuda siz değerli okuyucularımızın takdiriyle bu yıl Lider, apayrı bir gurur ve mutluluk yaşadık.
Kuruluşumuzdan bugüne kadar aldığımız ödüllerle kendimizi ispatlamıştık.
Fakat bu yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığımız 'Yılın Yerel Gazetesi' ödülü bizlere tarifsiz bir duygu yaşattı. 
Evet, 2024 yılında Antalya Lider Gazetesi Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Anadolu Medya Ödülleri'nde 'Yılın Yerel Gazetesi' ödülüyle taçlandırıldı. 
Bu gurura erişmemize vesile olan, bizim habercilik anlayışımızla siz değerli okuyucularımızın sapasağlam bir bağ kurmasından kaynaklı…
Bu ödülün asıl sahibi bizlerden ziyade sizlersiniz. 
Evet, biz emeğimizin karşılığını alıyoruz ama sizleri de asla unutmuyoruz. Var olun… 
***
Lider Medya’nın gözbebeği Antalya Lider Gazetesi olarak yeni yaşımızda yepyeni heyecanlara ortak olmaya; doğru, ilkeli ve gerçek gazetecilik anlayışımızla yeni başarıla ulaşmaya, en önemlisi vatandaşın sesi olmaya son sürat devam edeceğiz.
Son olarak Antalya Lider Gazetesi’nde beraber emek verdiğimiz değerli çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere tüm Lider Medya ailesine sonsuz teşekkürler ileterek, yeni yaşımızı kutluyorum. İyi ki varsınız…