CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden gözlük kullanmaya başlamalı…
Hem estetik açıdan hem de gerçekleri daha iyi görebilmesi için Özel’e gözlük şart!
Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP’yi ziyaret etmiş.
İki isim basın açıklaması düzenliyor.
Özdağ, Bozkurt işareti yapıyor, Özel aşk ile bakıyor.
Ama belli ki görmüyor!
Zira aynı dakikalarda kendisi şöyle diyor:
“Bu işaret konusunda özgürlükçü olmak lazım sıkıntı yok ama bundan birkaç yıl önce bir genç futbolcumuz bu sefer zafer işareti yapınca bugün bu işaretin özgürlüğünü savunanlar tarafından linç edilmişlerdi. Onları kendi tutarlılıkları açısından kendilerini sorgulamaya davet etmek lazım…”
Özel, bu sözlerle zafer işareti yapan ‘ametspor’ oyuncusu Deniz Naki’yi hatırlatıyor!
Bu nasıl bir kurnazlıktır?
Bozkurt ile bir bölücü terör örgütü sempatizanının zafer işaretini nasıl eşitleyebilirsin?
İşin açığı ben, Özgür Özel ile birlikte yumuşayan siyasi zemininde ‘ne şiş yansın ne kebap’ kıvamında ideolojik temellerinden kopuk politik tutum ve söylemleri son derece hastalıklı buluyorum!
Acilen Özgür Özel’in gerçekleri daha iyi görebilmesi için gözüne gözlük, gerçekleri bilebilmesi için de eline sözlük verilmesi gerek.
Özel’in ‘terör ve terörist nedir?’, ‘terör sempatizanı ve aparatı nedir?’ diye sözlük taramasına ihtiyacı olduğu ortada…
Siyaseten arasına mesafe koyamıyor bari bunları öğrenerek zihninde kavramlar arasına çizgi çekebilsin ki muhakeme ve ayırt etme kabiliyeti sergileyebilsin…
Milli forma giyen bir bozkurt ile başlı başına futbolu Türkiye’de bölücülük ile terörün finansmanı ve propagandası için kullananları birbirinden ayırabilsin.
*** 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Özel’in içinde bulunduğu hali net ifadelerle özetledi:
Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.
Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.
DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.
Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.
Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz.
*** 
Merih Demiral, Bozkurt yaparak yalnızca Avrupa’yı ürkütmedi. İçimizdeki yumuşakları ve oynakları da kudurttu.
Alman’ın, Fransız’ın, İngiliz’in, İtalyan’ın her haltına hayranlıkla bakan ve bağlılık göstererek benimseyen kimliksizler iş Türklüğe ait sembollere ve kültür öğelerine geldiğinde yaşadıkları ürpermeyi her defasında tüm platformlarda cüretkarlıkla ifade ediyor.
Bu kitledeki alçalmanın tiksinti vericiliği bir kenara aptallık seviyesi, ikiyüzlülüğü ve bilmişlik edaları mide artık bulandırıyor.
Elbette homojen bir toplum yapısı yok ama en azında asgari müşterekler, kültürel miras, kimlik kodları ve tarihi gerçeklerde mutabık kalabilme seviyesine erişmiş olabilmeliyiz…
Kimlik kodlarına ve kültür köklerine sahip çıkanlara saygıyla… En çok da Merih’e… Helal olsun kardeşim!