Aslında atalarımızın güzel bir sözüyle başlamak isterdim ama bu konudaki sözü burada yazmaya terbiyem elvermez. 
***
Ne kadar iyi niyet beslerseniz besleyin, ne kadar şans verirseniz verin, ne kadar iyi davranırsanız davranın sonuç hiç değişmez. 
***
Çünkü huylu huyundan asla vazgeçmez. O yüzden “Değiştik, şöyle olduk, böyle düzeldik” laflarına asla kanmamak gerektiğini, terör örgütü sevicileri bir kez daha ortaya koydular hem de uygulamalı olarak. 
***
Biz zaten biliyorduk ne olduklarını da peşlerinde takılan, yanlarında duran veya koluna girip beraber yürüyenler nasıl bilmediler diyeceğim de aslında onlar da biliyorlardı hem de bal gibi...
***
“Üç koltuk, beş belediye bir kaç makam fazla kazanabilir miyiz?” düşüncesiyle hareket ettiler. Onlar hareket etti ama olan yine bu aziz millete oluyor maalesef. Bunun örneklerini de net olarak görebiliyoruz. Kutuplaşma, kaos ve kargaşa...
***
Zaten bunlardan beslenip istedikleri o ortamı yaratma çabasından da asla vazgeçmez bu tür vatan ve millet düşmanları.
***
Hakkari, Mardin ve Diyarbakır'da yaşanan daha doğrusu bilerek yaşattıkları rezaletler bunun son örnekleri. Tek amaçları var o da ülke her daim karışsın, huzur ortamı bozulsun ve tasmasını tutan emperyalistlere hizmet etsinler. Başka bir düşünce içerisinde olamaz çünkü bunlar. 
***
Ulan hiç ayrım yapılmamış, ne istediyseniz yapabiliyorsunuz, herkesin yararlandığı tüm hizmetlerden ve haklardan yararlanıyorsunuz daha ne istiyorsunuz be alçaklar. 
***
Şanlı ecdadımız bu toprakları vatan yaparken, emperyalistlere karşı can vererek bu devleti kurarken Alevi, Sünni, Türk, Kürt ayrımı yapmamış siz ne halt etmeye ayrımcılık peşinde koşuyorsunuz. Siz kimin beslemesisiniz ki beni bayrağımı yok sayacak, benim istiklal marşıma hakaret edeceksiniz. 
***
Bu bayrak altında yaşamaktan rahatsız oluyorsanız defolup gidin artık. Zorla kaşınıyorsunuz belli. Ama hiç merak etmeyin devlet atını nallamasını da bilir, itini başlamasını da...
Bu arada bu çapulcu hainlerin seçimlik yol arkadaşları gerçekten merak ediyorum her naneye maydanoz oluyorsunuz ya vatan, bayrak ve istiklal marşımız konusunda yapılanlara söyleyecek tek sözünüz yok mu?