Milli futbolcumuz Merih Demiral Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale çıktığımız maçta bozkurt işareti yapınca ortalık ayağa kalktı adeta. 
Bir yanda o coşkuya aynı heyecan ve gururla ortak olanlar, diğer yanda ise o işaret sebebiyle Merih Demiral'ı yerden yere vurmaya çalışanlar. 
***
En son söyleyeceğini en başta söyleyen bir kişi olarak rahatsız olanlara şunu sormak istiyorum. Nerenize battı o bozkurt işareti?
Asırlardır Türklüğün simgesi olarak kullanılan, geçmişten bu yana tüm destanlarda konu edilen Bozkurt sizi neden bu kadar rahatsız etti? Yoksa siz Türk değil misiniz veya Türk olmaktan utanıyor musunuz? 


***
İngiliz aslanı,  Rus boz ayıyı, Fransız horozu, İspanyol boğayı kullanırken sıkıntı olmuyor da bir Türk Bozkurt'u kullanınca neden sorun oluyor? 
***
Olayı hemen siyasi yöne çekip ırkçılık, faşistlik gibi terimlerle linç kampanyası başlatmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Ne Avrupa'daki Türk düşmanları ne de içimizdeki bizden görünen hainler. 
***
Dışarıdakileri anlıyorum da içimizdeki daha düne kadar Bozkurt işaretinden medet umanları anlayamıyorum. Yahu siz nasıl ikiyüzlü yaratıklarsınız? 


***
Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu 14 ve 28 Mayıs seçimleri ile 31 Mart seçimleri öncesi meydanlarda o işareti yaparken aynı tepkiyi neden vermediniz? O zaman oy beklentiniz vardı değil mi? Şimdi seçim olmayınca yapmaya da gerek yok yapana da öyle mi? 


***
Siz ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin Ergenekon’dan bu yana Türk'ün simgesi Bozkurt dünya var oldukça kullanılmaya, emperyalistler ve onun maşaları da rahatsız olmaya devam edecek.