Önünüzdeki dönem Türkiye'nin demokrasi anlamında büyük bir sınavı olacak. 
***
Her ne kadar bazı gevşekler ülkemizdeki demokrasiden rahatsız olsalar da bana göre abartılı derecede fazla olan özgürlükler onları şımartıyor. 
***
Terör sevicisinin milletvekili sıfatı taşıdığı, ülkemize itibar suikastı yapan şeref yoksunlarının Gazi Meclis çatısı altında barındırıldığı, kendi ülkesinin katil bir devlet olduğunu iddia edecek kadar alçaldığı, kendi ülkesinin sözde soykırım yaptığı iddialarını önerge olarak meclisine verebilecek bir başka sözüm ona demokrasi ülkesi yoktur herhalde. 
***
Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de bizim vergilerimizden toplanan paraları terör sevicilerine siyasi parti yardımı diye yapmıyor muyuz gerçekten acınacak bur durumdayız diye düşünüyorum. 
***
Hadi bunları demokrasinin beşiği, insan hakları savunucularının merkezi, ifade özgürlüğünün dibine kadar yaşandığı iddia edilen ülkelerden birisinde yapın da girelim bakalım demokrasi kimde var kimde yok? Vallahi kimse kusura bakmasın ama bu kadarı fazla. 
***
Hani atalarımızın tabiriyle arpaları fazla gelince kişnerken sesleri daha çok çıkıyor. Ama artık yeter demenin zamanı geldi de geçiyor bile. İşte geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli bir hesap ortada koydu. 
***
2024 yılında tam 940 milyon lira sözde parti olan özde ise sevicilere gidecek. Yazık günah değil mi? Niye biz kendi ellerimizde bunları büyütüyoruz. 
***
Daha çok canlar yansın, daha çok analar gözyaşı döksün diye mi? 
Bence dur demek için tarihi bir fırsat var. Bu tarihi fırsatta hem yeni anayasayı hazırlayanlar, hem anayasa mahkemesi hem de ana muhalefet partisi bir sınav verecek. 
***
Yakından takip edeceğiz bakalım hangisi o sınavda tercih hakkını Türk Milletinden yana kullanarak başarılı olacak hangisi de terör örgütü uzantıları ile kol kola yürüyerek terör sevicilerini şımartmaya devam edecek her birlikte göreceğiz. 
SON SÖZ 
Eğer ki biz ülke olarak birileri aklını başına toplar ve bu sınavı başarı ile atlatırsak iste o zaman gerçek demokrasiye kavuşuruz ancak tersi durumda kimse demokrasiden falan bahsetmesin.