Narin’in kaybolduğu günden itibaren tek bir kelime bile yazmadım, yazamadım. O güzel yününün altına kaybıyla ilgili bir şey yazarak gülen yüzüne gölge düşürmek istememiştim.  
Şimdi boğazım düğüm düğüm! Narin’in ölümünde parmağı olanlar tüm aile, bütün köy yargılanmalı!  
8 yaşında bir kız çocuğu, adı Narin. Öyle güzel, öyle sevimli, öyle küçük ki insan ölümü yakıştıramıyor. Hele hele ki bir başkası tarafından öldürülmesini aklım, fikrim almıyor.   
***
Narin neden bu cinayete kurban gitti?  
Amca şüpheli olarak cezaevinde şu an. Tüm deliller amcayı gösteriyor. Eğer Narin’i amca öldürdüyse buraya şimdi amcayla ilgili sayıp, saydırmak, sövmek istiyorum. Sen nasıl bir insansın ki bir kız çocuğunun canına kıydın? Sen nasıl bir amcasın ki amcaya baba yarısı derler sen evladın olan kız çocuğunu nasıl öldürdün? Bir amca yeğenini neden öldürür? Narin, hangi pisliğinizi gördü ki öldürüldü?  
***
Bugün okullar açıldı ve öğrenciler çantalarını sırtına takıp okul yoluna düştüler. Bugün Narin okula gidemedi. Hasta olduğu için değil öldürüldüğü için okula gidemedi. Küçük bir kız çocuğunun kim bilir ne hayalleri vardı? Geleceğe dair ne gibi düşünceleri vardı? Büyüyünce ne olmak istiyordu mesela? Yatağına yattığında en güzel düşü neydi? En son hangi şarkıda gülüp oynamıştı? En çok sevdiği yemeği öldürülmeden kaç gün önce annesinden istemişti? En son aynaya ne zaman bakarak kendini güzel ve narin görmüştü? Ah bunları düşündükçe canım yanıyor, için sızlıyor. 
***
Ülkem için ne büyük bir utanç, ne büyük bir vicdan azabı!  
Bir çocuk öldürüldü benim ülkemde. Öldürülen sadece Narin değil, Narin’in çocukluğunu da öldürdünüz. Bunun bir izahı yok. Narin’le birlikte tüm çocukların içindeki gökkuşağı renklerini de soldurdunuz. Uçurtmaların heyecanını öldürdünüz, gökyüzünüzün mavisini karaladınız. Tüm çocukların çocuksu dünyasına korku saldınız.  
***
Şimdi bu cinayetin olay örgüsü birkaç güne kadar tek tek çözülecek. Bakalım bunun ardından kim ya da kimler çıkacak? Tek temennim kim ya da kimler varsa hepsinin en ağır şekilde yargılanması ve en ağır cezayı almalıdırlar.  
Narin’in hayatını elinden çalan her kimse gün yüzü görmemeli. Bunun bedelini en ağır şekilde ödemeli. Türkiye’nin evladı Narin’in hesabı görülmeli... 
***
Bir çocuğumuz daha öldürülmüşken yaşamak içime sinmiyor!
Hayata dair tüm güzellikleri bir çuvalın içine koyup kör düğümle bağladılar. Sonra da pisliklerinin üstünü koca bir taş ve üç beş çalıyla, dalla kapattılar. Sandılar ki Narin bulunmayacak, sandılar ki Narin’in küçücük bedeni orada çürüyüp gidecek. 

Ama öyle olmadı... Narin bulundu. Peki, tüm bunlar olurken sizin vicdanınızın sesi dilsiz miydi de günlerdir sustunuz? Bu olayın tek bir kişi tarafından yapılıp üstünün örtülmeye çalıştığına ben inanmıyorum. Bence Narin o köyün topraklarına gömülmemeli! 
Narin’in küçük bedenine daha fazla eziyet edilmemeli...