Hatırlarsanız geçen hafta perşembe günü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile ilgili ‘BAMBUS’A ÇÖKENLER CHP’YE EL KOYACAK!’ başlıklı yazıyı kaleme almıştım. 
Yazının konu Uysal’ın CHP Genel Başkanlığı’na soyunma hikâyesi idi. İddialar göre -ki mesajları var- Uysal’a yakın bazı CHP’liler kendisinin GENEL BAŞKAN olması için kampanya başlatmıştı.
Her ne kadar paşam “HABERİM YOK BİLGİM VAR” dese de delegelere gönderilen mesajda, “Ümitli yarınlar için, devrimci tüzük için, parti içi demokrasiyi sağlamak için, güzel günler için CHP Genel Başkan Adayımız Ümit Uysal” ifadesi yer alıyordu. Detayları önceki yazımda.
Şimdi makarayı sarıp geriye bakınca CHP’nin Tüzük Kurultayı’nda Muratpaşa damgalı NAR SUYU dağıtıp değişim için imza toplayan Ümit Uysal’ın niyeti iyiden iyiye ortaya çıktı. Bir insanın BİLGİSİ olduğu bir işten HABERİNİN OLMAMASI çok da inandırıcı gelmemişti bana.


Öyle de oldu. Nasıl mı? Ben fotoğrafları ile anlatayım siz karar verin. Nar suyu dağıtıp imza toplamak sanırım “Perşembe’nin gelişini Çarşamba’dan belli etmiş”… CHP Genel Başkanlığı adaylığı çalışmalarını bir adım daha ileri götürmüş paşam!
Sözde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yargılandığı davada destek için giden Muratpaşalıların sonradan olma komşusu Ümit Uysal, televizyon televizyon gezme ihtiyacı hissetmiş.     
Önceki gün bir televizyon kanalına çıkıp Muratpaşa’da toplanamayan çöpleri, iki dönemde belediyeyi borç batağına sürüklemesine rağmen sözde İKTİDARIN ellerini kollarını bağladığını anlatacağına Türkiye’nin EĞİTİM SİSTEMİNİ ve politikasını eleştirmiş.
Neymiş efendim ‘MURATPAŞA FORMU’ düzenlemiş onun içinde bu konu da varmış! Sen yönettiğin ilçedeki sorunları, yaptıklarını anlatacağın yerde kalkıp, “Türkiye'mizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için yıllardır yapboza dönen eğitim sistemimizi köklü bir değişiklik ile sil baştan ele almalıyız” diyorsun.
Yahu bu senin işin değil ki. Senin koskoca Genel Başkanın ÖZGÜR ÖZEL varken ülke politikalarını çıkıp televizyonlarda eleştirmek senin işin olması gerek. Ama senin derdin Muratpaşa yani o sevgili komşuların olsaydı önce buradaki sorunları veya BAMBUSA nasıl ÇÖKEMEDİĞİNİ anlatırdın yahu!
Lakin senin derdin ‘Üzüm yemek değil ki’. Senin derdin Muratpaşa ve komşuların değil ki. Senin derdin açıktan ve net bir şekilde GENEL BAŞKANLIĞA oynamak ve CHP’YE EL KOYMA girişimidir, teşebbüsüdür.
Gelelim senin DELİKLİ KURUŞA ihtiyacın olduğuna. Bu form ve reklamını yapmak amacıyla televizyonlara çıkmak için kaçar lira ödedin? Kendi cebinden mi belediye bütçesinden mi? Ha nar suyu parasını da nereden buldun? Hadi bunları bir açıklayıver de komşuların bilsin paşam.
Hatta çık ekranlara ki paran yoksa LİDER HABER TV’de söz senden para da istemeyeceğiz. Yayına çık ve “BEN CHP GENEL BAŞKAN ADAYI FALAN DEĞİLİM” diye açıklama yap. Hatta Antalya Büyükşehir’e şimdiden aday olduğunu bunun için böyle bir yol denediğini de söyle. 
Hadi bekliyoruz.
--------------------
DAYAK MI YEDİ, BOTOKS MU YAPTIRDI?
Antalya’da esnaflar arasında bir esnaf odası başkanının DAYAK mevzusu konuşulup duruyordu. İsim vermiyorlar ama konuyu çok iyi bildikleri kesindi. Böyle bir şeyi duyunca merak ettim. Gazeteci meraklı olur ya!
Araştırdım, sordum, soruşturdum. Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanımız Şahin Aba adı karşıma çıktı. İnanmadım çünkü elimde bir bilgi belge yoktu. 
İşi bir daha didikleyince Şahin Aba’nın GÖZÜ ŞİŞ, çenesinden KAN akan bir fotoğraf ulaştırıldı bana. Kim çekti, kendisi mi çekti belli değil. Ama resmen DAYAK yediği belli.


Fotoğraf yetmedi bana. Biraz daha araştırdım ki Aba bir düğünde iken oğlu Niğdeli bir hurdacı ve avareleri tarafından dövülmeye başlanmış. Evlat candır ya, Aba düğünü bırakıp olay yerine koşmuş.
Amma oğluna dayak atanlar babasını da araya alıp epey hırpalamışlar. Kimine göre olay yeri Varsak kimine göre de Akdeniz Sanayi sitesi. Yine ikna olmadım. Muhabir arkadaşımıza sordurttum ve gelen cevap “Dayak yok botoks yaptırdım” olmuş.
Müslümanız ya inanmak imandan geldiğine göre inanmış gibi yaptım. Lakin ben fotoğrafı ortaya koyayım BOTOKSA inanıp inanmayacağınıza siz karar verin!