Dile kolay, LİDER MEDYA kurulalı şunun şurasında 4 yıl oldu. 16 Temmuz’da bunun için ‘HAKLI BİR GURURU YAŞAMANIN SEVİNCİ’ başlıklı bir yazıyı kaleme almışım. Bugün yine bizim aileyi ele alacağım. Kimine göre çok kısa ama bize göre koskoca 4 yılda ZİRVEYE TIRMANIŞIN hikâyesi. Yerelden başlayıp ulusala giden ZİRVE HİKÂYESİ!
Önce yerel LİDER ANTALYA GAZETESİ ile başlayan bir serüvenden yerel LİDER TV, sonrasında ise BURSA LİDER GAZETESİ ve ulusalda LİDER HABER TV ile devam eden iddialı bir yolculuk. 
Biz bu yola değerli iş insanı Ender ALKOÇLAR ve eşi Gülşah ALKOÇLAR’ın, ülkede yaşanan ekonomik zorluklara rağmen ellerini taşın altına koymaları ile çıktık. Pandemide birçok medya kan kaybederken, tirajlar yerle bir olmuşken böyle bir adım atmak ÇILGINLIK olsa da CESURCA atılmış bir adımdı. 
Hem Antalya’da hem de Türkiye’de yeni bir medya kuruluşunun temelleri atıldı. Daha şunun şurasında gazetemiz 4 yıl, televizyonumuz ise 3 yıla yakındır PUPA YELKEN yoluna devam ediyor. Şu an Türkiye’nin dev kanalları ile yarışan LİDER HABER TV tabiri caizse tam anlamıyla ZİRVEYE tırmanıyor. Anadolu’da temeli atılan dev bir MEDYA ÇINARI olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Aslında ben kendi kendimizi övmeyi çok sevmem amma yaşanan gelişmeler karşısında haklı bir gurura karşı sessiz kalamıyorum. Nedenini yine tane tane anlatmaya çalışacağım. Biz yani LİDER MEDYA en zor dönemde yola çıktık. Engebeli arazileri aşarak geldik. Birçok kesim bize burun kıvırdı, yafta taktı ama yılmadık. LİDER olmak böyle bir şey çünkü.
Türkiye’de onlarca televizyon ve medya kuruluşu varken LİDER MEDYA’yı temsilen Genel Yayın Yönetmenimiz Sabri ÇAĞLAR,  dünya LİDERİ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özel daveti ile aynı uçakta Irak seyahatine gidip geldi.
Bu gururu yaşarken içlerinden “Biz niye davet edilmedik?” diye hayıflananlar, “Ne olacak canım. Hiç mi uçak görmedik!” diyerek bu tarihi anları küçümsemeye çalıştı. Takdir edeceklerine yerdiler. Oysa kendileri olsa KOŞA KOŞA gideceklerine ballandıra ballandıra anlatacaklarına eminim.
Bunun akabinde Anadolu Yayıncılar Federasyonu, ‘Yılın Yerel Gazetesi’ ödülüne LİDER GAZETE’Yİ layık gördü. Ödülü Lider Medya Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Alkoçlar, dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.


Neyse bize hayıflananlar bu işlerle uğraşırken LİDER HABER TV inatla ZİRVE yarışını sürdürdü. Reyting sıralamalarında İLK 10’u zorlamaya başladı. Elbette her başarının bir mükâfatı olacağı kesindir. Öyle de oldu.
LİDER HABER TV Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah ALKOÇLAR, dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ABD gezisine davet edildi. Bizim iyilik meleği gibi gördüğümüz Gülşah Hanım, ABD’deki heyette LİDER HABER TV’yi temsil etti. ABD’deki en sıcak gelişmeleri bizlere aktardı.
Şimdi gel de bu gururu yazma, bu gururla övünme. Yahu kardeşim, yıllardır bu coğrafyada yayın yapan medya kuruluşlarının anlı şanlı yazar, çizer, yorumcu takımının içinden sıyrılıp Cumhurbaşkanı ile ABD heyetine girmek öyle kolay değil.
Basın sektöründekilerin kimisi çeyrek, kimisi yarım asrı aşan, kimisi de DALYA demeye hazırlanırken kısa sürede MEDYA ÇINARI olmak kolay değil evet ama elini taşın altına koyan ALKOÇLAR ailesi gibi isimlerle ZİRVEYE yol almak hiç de zor değil.
Vallahi ne yalan söyleyeyim. Böylesine genç ama kök salma yolunda ilerleyen ulu bir çınarda çalışırken Gülşah ALKOÇLAR’ın böyle bir gezideki heyetin içinde yer almasını bırakın hayıflanmayı büyük gurur duydum. Bizler ZİRVEYE yol alırken dümenin başındaki Ender ALKOÇLAR ve eşi Gülşah ALKOÇLAR ile birlikte daha çok fazla gurur verici olaylara imza atacağımıza eminim.
İşte bu nedenle LİDER HABER TV’yi izlemeye, LİDER GAZETE ANTALYA, LİDER BURSA ve LİDERHABER.COM.TR’yi takip etmeye devam edin. Biz sizin sesiniz, gözünüz ve kulağınız olmaya söz vermiştik. Bu sözümüzde durmaya devam edeceğiz. Adımıza yakışır bir şekilde ZİRVEYE TIRMANACAĞIZ.