Türkiye, muhteşem bir demokrasi!
Dünyanın en ileri demokrasisi olduğumuzdan zerre şüphe duymuyorum.
Aksini düşünenleri bırakın ciddiye almayı eğlence unsuru bile saymıyorum. O derece aptallar!
Yahu bir ülke gösterin ki 38 yaşında bir asalak milletvekili olsun, emekli milletvekili olarak maaş alsın, bir kaymakamı öldürmeye teşebbüs etsin, her türlü bölücü faaliyette bulunsun, ülkeye ve millete aleni düşmanlık yapabilsin ama özgürce yaşamaya devam etsin!
Vallahi özgürlükler ülkesiyiz, billahi en yüksek demokrasiye sahibiz…
Örnek mi?
*** 
Ferhat Encü.
Lise mezunu! Kaçakçı boyu…
25 ve 26’ncı dönem HDP Milletvekili. Ve maaş alıyor…
Uludere Kaymakamı Naif Yavuz’u öldürmeye teşebbüsten yargılandı.
Terör örgütü propagandası yapmaktan ceza aldı.
Ama ne çare! Halen zehir saçıyor.
Türkiye-Portekiz maçı ardından ‘Bijî Portîkez…’ diye tivit attı. 
Ülkemizde bir kesimin içindeki Türkiye düşmanlığını temsil eden bu paylaşım büyük tepki çekti.
Hayatlarını kendisi gibi Türkiye’ye düşmanlığına adayan tiplerin sayısını ise yine kendisi açıkladı ve bir sonraki tivitinde şöyle dedi:
“Ne kadar Türkçü, ırkçı, faşist varsa, ne kadar orta yolcu, yalakacı ve Kürt düşmanı varsa tiwitimin altında, üstünde havlamış. Küfür ve hakaret edenler kendi karekterlerini ortaya koymuşlar ve aynen hepsini iade ediyorum. Ben hainlik etmedim, hain değilim. Ben vatansız değilim. Benim vatanım sizin buralarda esameniz bile okunmazken binlerce yıl geçmişi, tarihi olan, medeniyete beşiklik etmiş Kürdistan’dır. Kürde imha ve inkârı dayatanlar bilsin ki benimle aynı düşüncede, hissiyatta olan milyonlarca Kürt var…”
Bu düşüncede değil milyon, milyar olsanız ne yazar ulan!
Tarihte neydiniz ki şimdi ne olacaksınız? Fistanlılar!
Başbuğ Alparslan Türkeş’in sizin gibilere verdiği çok güzel bir cevap var: Yıkıl oradan köpek!
***
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, bu devlet ve halk düşmanına en güzel cevabı veren isimlerin başında geldi.
“Tek beslendikleri şey Türk ve Türkiye düşmanlığı, bu uğurda her türlü kalleşliği yapmaktan ar etmiyorlar” diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Bu vatansız alçak bir kez daha DEM/HDP’nin gerçek yüzünü göstermiştir. DEM Parti Türkiye’nin partisi değildir. DEM Parti bir siyasi parti değil Türkiye düşmanlarının uşaklığını yapan teröristlerin şehir ofisidir. Dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeri olmadığı bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kederde, acıda, sevinçte milletimizle bir olamayanların milletimizin meclisinde sandalye işgal etmeleri kara bir lekedir” dedi.
Sayın Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslendi: 
“Ayrıca ‘Milli Takım gol attığında kim seviniyorsa, Türkiye İttifakı'nda onlar var’ diyerek DEM ile ortaklığını gizlemeye çalışan Özgür Özel’e de soruyoruz: Milli Takım karşısında Portekiz’i destekleyen alçaklara karşı bir tavrınız olacak mı? Yoksa her zamanki gibi DEM’in Türkiye düşmanlığına sessiz mi kalacaksınız?”
*** 
Türkiye’ye karşı nefret ve düşmanlığını her zemin ve fırsatta kusan bu hainliğe, terörizme, terör yardakçılığına ve terör seviciliğe imkân tanıyan ve yol açan her türlü politik tutum ve tercih onlarla eş ve aynı kalleşliğin ortağıdır.
Bölücülüğün azgınlaşmasının mesulü ve sorumluluğu siyasal kazanımlar uğruna iş birliği ve ortaklıktan geri durmayanlar, bu hainlik ittifakını meşru görenler ve destekleyenler ile her türlü alçaklık karşısında sessiz kalanlardır.
Sessiz kalmayacağız! Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur! Tarihte olmadığı gibi gelecekte de kurulamayacaktır!
Türkiye’de Türk Milliyetçiliğinin dışında ikinci bir milliyetçilik yapılamaz! Yapanlara, yapmaya yeltenenlere ve yapmak isteyenlere yanıt ne bir eksik ne bir fazla bellidir: Yıkıl oradan köpek!
Anadolu binler yıllık Türk yurdudur! Biz, bu coğrafyada öldüre öldüre değil öle öle var olduk ve bugün de yarın da ölmeye razı ve hazırız. 
Bu dilek yolunda ölmek bize tasa olmaz ama ölümümüz size dehşetle gelir. Değil milyon, milyar olsan fark etmez!
Vatansızlara ve vatan hainlerine her platformda gereken cevabı verenlere saygıyla…